Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Guvernul Dăncilă, OUG privind transportul rutier
WhatsApp
Guvernul va adopta, în şedinţa de vineri, o ordonanţă de urgenţă cu privire la transportul rutier, a anunţat premierul Viorica Dăncilă, precizând că acest act normativ cuprinde toate modificările necesare stabilite după procesul de consultare cu factorii implicaţi.

"Un act normativ pe care îl vom adopta astăzi a fost definitivat după consultările avute de reprezentanţii Guvernului cu patronatele din sectorul transportului rutier. (...) Ordonanţa de urgenţă pe care o adoptăm astăzi include modificările necesare stabilite după un proces de consultare publică la care factorii implicaţi au avut un cuvânt important", a spus premierul, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Dăncilă a afirmat că Guvernul este "preocupat să asigure toate condiţiile necesare, legale şi de control al respectării legalităţii, pentru creşterea siguranţei pasagerilor şi pentru un transport de calitate".

"În egală măsură, avem responsabilităţi legate de combaterea pirateriei în acest sector, care se poate face doar printr-o legislaţie clară", a precizat premierul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel