Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gușă: Coldea i-a PROMIS lui Dragnea că nu va primi sentință cu CONDAMNARE
WhatsApp
Cozmin Gușă a devoalat la Realitatea TV, un "scenariu de coșmar" pentru România, conform căruia operațiunea de provocare și represiune  a jandarmilor din ziua de 10 august din Piața Victoriei a fost gândită și coordonată de fostul șef al SRI, Florian Coldea.

Gușă a declarat că Florian Coldea i-ar fi promis lui Dragnea că nu va primi sentință cu condamnare în primă instanță.

"Cine sunt cei care au provocat? Cei care vorbeau în limba rusă, veniți din Moldova, oamenii lui Plahotniuc, cu tricouri negre cu Rezist...Cine a provocat inutil și i-a îndemnat pe jandarmii coordonați de "fantoma albă" să acționeze atât de dur, să sperie diaspora ca să nu mai protesteze și să nu mai vină la vot? Astea sunt întrebările pe care trebuie să le punem.

Eu am niște răspunsuri. Aștept să fiu contrazis pe cale logică. Nu am nicio îndoială că Florian Coldea, care se lăfăie pe la Monaco, a coordonat de la distanță acest plan pentru că acest corp operațional condus de acest Paraschiv se afla în legătură cu Coldea și statul paralel din care a făcut parte inclusiv Dragnea. Ăsta e scenariul de coșmar pe care îl avem în acest moment și așa se explică presiunile mediatice pentru salvarea acestui domn Paraschiv, care nu are ce să spună pentru că există filmările, plângerile penale, oamenii care au suferit și toți cei care au făcut asta pentru a apăra o democrație foarte slabă. Statul român se dovedește foarte slab.

Coldea i-a promis lui Dragnea că nu va primi sentință cu condamnare. Acest plan a eșuat. Acel moment de eșec în a–i asigura o achitare lui Dragnea a însemnat o nouă încărcare pentru acest miting despre care se vorbea de două luni. Toți mizau pe o prezență scăzută și o mare victorie de imagine pentru Dragnea. Uite că peste 100.000 au venit, iar ei aveau informațiile lor și atunci au recurs la mijloace speciale de intimidare – cu oameni exersați în aceste acțiuni, dar neprofesioniști pentru că au lăsat urme, cum a fost autocarul cu moldoveni care se făceau că sunt din mișcarea Rezist și apoi noaptea au iesit prin punctul de frontieră către Moldova. Au avut nevoie de ideea unor protestatari violenți ca să dea posibilitatea jandarmeriei să acționeze cu violență și să intimideze diaspora.

Toți cei care au fost actori se tem că aceste lucruri vor fi aflate. Chiar dacă au bruiat comunicațiile, există înregistrări ambientale, pe teren, care dovedesc această coordonare. Acea înregistrare cu jandarmii ne arată nouă premeditarea. Să vedem dacă instituțiile statului român vor fi suficient de puternice și neșantajabile să meargă mai departe ca să afle adevărul, inclusiv în cazul acestor colaboratori. Dragnea le servește celorlalți baroni o mare minciună bazându-se pe faptul că ăștia nu vor afla, dar a fost azi devoalată. Asta apropo de acele întrebări legate de cine a organizat cu adevărat acele evenimente false care le-a dat jandarmilor ocazia să intervină", a declarat Gușă la realitatea tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
DCSport.ro
24 oct 2024, 21:58
Știri principale Vezi toate articolele
pixel