Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Godină, ținta ironiilor după ce a comentat hitul Macarena: "S-a trezit Marian din Brașov / La bancurile cu polițiști e poza ta"
WhatsApp
Polițistul Marian Godină a devenit ținta ironiilor pe Internet, după ce a comentat hit-ul Macarena, piesa Erikăi Isac despre care vorbește toată lumea de câteva zile încoace. 
Marian Godină a comentat piesa Macarena

După ce a comentat piesa "Macarena" lansată de cântăreața Erika Isac pe pagina sa de Facebook, polițistul Marian Godină a fost criticat aspru de către cei care urmăresc postările sale. Melodia a provocat controverse pe internet nu doar din cauza limbajului său dur și obscen, ci și din cauza subiectelor sensibile din societate pe care le abordează.

Celebrul polițist a afirmat că versurile piesei sunt puerile și se adresează mai degrabă unei categorii vulnerabile de femei.

"Mie versurile mi se par puerile și mi se mai pare că se adresează unei categorii de femei vulnerabile, iar din câte am observat, din păcate sunt foarte multe în postura asta. Zic asta după ce am văzut atât de multe distribuiri și comentarii de apreciere la adresa piesei, unele venite de la femei în toată firea.

Asta mă face să realizez că pentru unele femei, piesa asta chiar reprezintă un mesaj puternic, în care ele se regăsesc.

Cu toate astea, o altă piesă, dintre ale aceleiași artiste, are niște versuri care spun așa: "A făcut mama o tupeistă, cui nu-i place să mă pupe la ..."

Desigur că se referă la vagin, nu la pistă sau alt cuvânt care rimează cu tupeistă", a scris Marian Godină pe Facebook.

Vezi mesajul complet aici.

Godină a devenit rapid ținta ironiilor

 

Postarea lui Marian Godină a devenit extrem de comentată, acesta fiind criticat și ironizat.

"Vezi, din cauza acestei atitudini mor fete care "tin linia ocupata" si nu se fac plangeri la politie pentru agresiuni sexuale.", scrie cineva.

"La bancurile cu politisti e fix poza ta banuiesc", comentează o jurnalistă.

"Hai Mirele și-mi arată, cum erai bărbat odată :))) stânga unu, dreapta doi…. Ți-ai cam luat-o de smardoi", este alt comentariu.

"Mirel de la Turnu Măgurele = Marian de la Brașov", comentează altcineva.

"S-a trezit Marian din Brașov", este comentariul unui tânăr.

" 'Probabil e plecată la un gagiu. Se întoarce când se satură.' - asa reacționează unii polițiști la sesizarea disparițiilor de adolescente de către părinți disperați. Or fi si printre acei polițiști influenceri?", scrie altcineva.

"Macarena", cea mai recentă piesă lansată de Erika Isac, abordează anumite probleme cu care se confruntă femeile în societate, ceea ce a generat imediat un val de simpatie în mediul online.

Versurile piesei pun în lumină atitudinile ostile întâmpinate de femei din partea unor reprezentanți ai sexului opus, inclusiv misoginismul, care este adesea identificat ca fiind una dintre cele mai comune forme de comportament incorect manifestate de aceștia în raport cu femeile.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel