Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gimi, individul care a ucis șoferul de Uber a dus verigheta și telefonul victimei la amanet. Ce le-a spus anchetatorilor
WhatsApp
Ies la iveală noi detalii în cazul crimei din Prahova. 

Detalii tulburătoare ies la iveală despre crima înfiorătoare din Prahova, în care un șofer de ridesharing și-a găsit sfârșitul într-un mod brutal. Asasinul său, un individ cunoscut sub numele de Gimi, nu doar că l-a ucis cu sânge rece, dar a vrut să facă și bani de pe urma bunurilor pe care șoferul le avea la el. 

Individul i-a furat telefonul și verigheta, a amanetat aceste bunuri și a încercat să-și construiască un alibi. În cele din urmă, bărbatul a fost prins, și-a recunoscut fapta și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Anchetatorilor le-a spus până să-și recunoască fapta că a pus un pariu cu un necunoscut că poate să dea foc mașinii. Atunci nu se cunoșteau, alte detalii însă imaginile de pe camerele de supraveghere au dus la deslușirea poveștii. 

Totul a început când Gimi, clientul în cauză, i-a cerut șoferului, un tânăr pe nume Cătălin, de 31 de ani, să schimbe traseul convenit inițial, din județul Ilfov în București, dar fără să plătească suplimentar. 

Astfel s-a iscat o ceartă între cei doi, care a escaladat rapid. La intrarea în localitatea Siliștea Snagovului, Cătălin a decis să oprească mașina, moment care a marcat începutul tragediei. Cei doi s-au dat jos din autoturism, iar altercația a luat o turnură violentă. Gimi, pregătit pentru atac, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe șofer de mai multe ori și l-a lăsat fără viață. 

După comiterea crimei, Gimi a dus cadavrul în pădurea de lângă Snagov, l-a lăsat acolo și a plecat cu mașina victimei. Din păcate, ororile nu s-au oprit aici. Bărbatul a furat verigheta și telefonul lui Cătălin, bunuri pe care ulterior le-a amanetat într-o casă de amanet din București.

A vrut să șteargă urmele

 

După ce a abandonat mașina într-o altă localitate, Ciolpani, a rugat niște prieteni să-l ducă în Capitală, unde a încercat să scape de toate dovezile care îl legau de crimă. „Bunurile sustrase au fost recuperate de la o casă de amanet de pe raza municipiului București”, a declarat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Cătălin Bunea.

În mod incredibil, Gimi s-a întors la locul unde abandonase mașina victimei și, deși nu avea permis, s-a urcat din nou la volan. A făcut un ultim popas la o benzinărie, unde a cumpărat combustibil, pentru a-și finaliza planul sinistru: incendierea vehiculului. La miezul nopții, la aproape 60 de kilometri de locul crimei, în mijlocul unui câmp, individul a dat foc mașinii. 

După aceea, a mers pe jos până în localitatea învecinată, la casa concubinei sale. Acolo, în cele din urmă, a povestit totul. „A venit acasă, a dormit, dar nu mi s-a părut nimic suspect. Nu am știut nimic”, a declarat socrul criminalului, complet șocat de cele întâmplate.

Flăcările care au cuprins mașina au fost observate de oamenii din zonă, care au alertat imediat autoritățile. Ancheta a avansat rapid, iar polițiștii au descoperit că ultima cursă a lui Cătălin a fost cu acest individ poreclit Gimi, un bărbat care a mai fost cercetat pentru acte de violență în trecut.

Cei doi se cunoșteau și au mai făcut curse împreună în afara aplicației. Pus în fața dovezilor, Gimi și-a recunoscut crima și a condus polițiștii la locul unde a abandonat cadavrul lui Cătălin.

Cătălin, șoferul decedat, era un bărbat căsătorit și tată a doi copii, unul dintre ei suferind de o boală gravă. Cei care l-au cunoscut îl descriu drept un om calm și respectuos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel