Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gestul superb al unui taximetrist din Cluj a devenit viral pe rețelele de socializare
WhatsApp
Gestul unui taximetrist din Cluj a devenit rapid viral. Ligia Roxana Mahalean o cunoscută protestatară anticorupție a povestit pe Facebook cum și-a uitat portofelul într-un taxi, iar bărbatul a făcut tot posibilul să i-l înapoieze.  

"Aceasta e masina domnului Viorel David, taximetrist clujean! :)

Azi dimineata, am avut programate 2 termene de judecata cu jandarmeria pentru contestarea amenzilor de la proteste.
După ce am terminat ce aveam de făcut la tribunal, am sărit intr-un taxi si am fugit catre birou. Cand am ajuns am plătit in graba si mi-am văzut de treaba.

Doua ore mai târziu, imi scrie colega mea din Norvegia, Camilla. Ca a sunat-o un domn sa ii ceara numarul meu, aparent imi lăsasem portofelul in taxi-ul dansului. Poate sa il dea? Primul moment de panica cand sesizez ce s-a intamplat si apoi de ușurare. ,, Ce noroc ca l-a gasit. Sigur, dar cum de a dat de numarul tau?" o intreb usor intrigata.

,,Aparent te-a căutat pe google dupa datele din buletin. Asa a dat de numarul meu, intr-un anunt legat de un proiect si m-a sunat sa va pun in legatura ca sa ti-l returneze."

Pe scurt mi-am recuperat tot patrimoniul.:) Dl Viorel m-a sunat si mi le-a adus la birou in 10 minute. Si-a batut capul pentru ca bănuia cate neplaceri o sa am, mai ales pentru acte.

Ce face Clujul frumos e densitatea de oameni buni pe m2. Dacă va grăbiți vreodată ca mine si aveti nevoie de un taxi, vi-l recomand pe domnul Viorel. Nu doar pentru ca e om bun, ci pentru ca daca aveti un moment de zapaceala si uitati ceva, aveti sanse mari sa va salveze situatia", este mesajul postat de Ligia Roxana Mahalean pe contul său de Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel