Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gest superb! Ce a găsit o româncă în lădiță, după ce le-a dat pere gratis șoferilor prinși în aglomerație - FOTO
WhatsApp
Gest inedit pe DN73. Proprietara unei case de vacanță din Bran a oferit fructe gratis șoferilor blocați în trafic, iar aceștia i-au răspuns cu... bani.

Lucrările de reabilitare desfășurate pe DN73 au provocat un trafic infernal în Bran. Proprietara unei case de vacanță a încercat să îndulcească așteptarea șoferilor care stăteau blocați în fața pensiunii, oferindu-le pere gratis. 

Acesta a scos o lădiță plină cu fructe din care călătorii au fost invitați să se servească, fără nicio pretenție financiară.

După ce a lucrat prin livadă întreaga zi, spre seară, femeia susține că a ieșit să strângă lădița și, spre surprinderea sa, perele dispăruseră, dar în locul lor a găsit bancnote de 1, 5 și 10 lei, lăsate de cei care au apreciat generozitatea acestuia. În total, suma adunată a fost de 62 de lei, mult peste valoarea perelor oferite.

Impresionată de gestul șoferilor, femeia a povestit întâmplarea pe rețelele de socializare, iar postarea sa a devenit populară.  

"Se reabilitează DN73, drumul care trece prin Bran. Ieri după amiază era o coloană de nedescris, stăteau mașinile zeci de minute fără să miște în fată la Petit Castel.

Ca să le îndulcesc drumeților șederea, am scos o lădiță cu pere, din care i-am invitat să se servească GRATIS. 
Noi ne-am văzut de treabă prin livadă și spre seară când traficul s-a liniștit, m-am dus să strâng - în lădiță nu mai erau pere, ci bancnote de 1, 5 sau 10 lei, în total 62 de lei, lăsați de cei care s au servit și au apreciat gestul.

M-a impresionat maxim, pentru că nu m-am așteptat la așa ceva. Suma de bani depășește cu mult valoarea de piață a perelor, dar reflectă valoarea perceptuală a celor care au oprit si au luat cate o pară.

Concluzia o trage fiecare. Weekend de vis!", a scris femeia pe Facebook.

proprietara-casa-de-vacanta-bran

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel