Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gest emoționant al unei bătrâne care vinde în piață: N-a vrut să primească 100 de lei pentru 1 kg de cartofi, pentru că sunt "bani nemunciți"
WhatsApp
Gest emoționant al unei bătrâne care vinde cartofi într-o piață din Suceava. Femeia a refuzat să primească 100 de lei pentru un singur kilogram de cartofi, pentru că sunt "bani nemunciți". Imaginile au ajuns pe internet. 
Gestul emoționant al bătrânei a impresionat o țară întreagă

Un tânăr din Suceava a mers într-o piață pentru a face un experiment social. El a cerut inițial un kilogram de cartofi și a spus că nu are bani să-l plătească. Femeia n-a stat pe gânduri și s-a apucat să-i pună acestuia cartofii, fără să-i ceară vreun ban. Ba mai mult, bătrâna l-a și întrebat pe tânăr despre viața lui.

Când a văzut că urma să primească cartofii pe gratis, tânărul a scos o hârtie de 100 de lei și i-a întins vânzătoarei, spunându-i acesteia că "bunătatea se răsplătește". Bătrâna n-a vrut în ruptul capului să primească banii, motivând că sunt "nemunciți". Ba mai mult, ea i-a spus să găsească pe stradă o bătrână în cârje sau o femeie cu un copil "amărâtă" și să le ofere acestora suta de lei. 

Imaginile emoționante care au devenit virale pe TikTok, devenind extrem de comentate.

Iată dialogul dintre tânăr și vânzătoarea care a emoționat o țară întreagă:

" - Vreți, cumva, să-mi dați și mie un kilogram de cartofi fără să plătesc? Că nu mai am niciun ban acum și mama vrea să-i iau. Dacă aveți un kilogram, așa?

- Îți pun câteva cartofiori.

- Aveți?

- Da.

- Dar cum ați ales să-mi dați, așa, un kilogram de cartofi? Gratuit.

- Măi, mai trebuie să înțeleg și băieții ăștia, așa care... Dar unde ești, la școală aici?

- Da, sunt aici.

- Am și eu un nepot la școală, la facultate, la politică, la București. Deci este foarte greu. E vorba de sănătate. E drept sau nu?

- E drept. Uitați, aici. Nu trebuie să-mi dați. Eu vă ofer din partea mea 100 de lei pentru că bunătatea se răsplătește.

- Nu, băiatu', nu! Ascultă-mă, doamne. Sunt oameni care sunt pensionari și merg greu pe drum, cu cârje. Dăruiește-le lor. Sunt băbuțele acestea care merg în cârje, bolnave. Uită-te pe stradă și dacă vezi o băbuță necăjită, un bunicuț sau o mamă cu un copil care e mai necăjită, ajută-i! Eu nu am voie să primesc bani nemunciți! Vă rog frumos, ascultați-mă!

- Deci să-i dau cuiva care poate are mai multă nevoie. Cuiva care chiar are nevoie.

- Da, sunt băbuțe care merg cu cârje, greu, greu. Mulțumesc frumos, dragul meu!"

VIDEO

@tm.radu Fiți mai buni cu cei bătrâni!❤️. #fy #viral #god #romania ♬ original sound - radu

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel