Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un șofer român a blocat ore în șir o autostradă, după ce a oprit pentru a-și face necesitățile fiziologice
WhatsApp
Un șofer român de 54 de ani a blocat ore în șir o autostradă din Germania, după ce a oprit camionul pe banda de urgență, pentru a-și face necesitățile fiziologice
accident_rutier_camion_ilustrativ

O scurtă pauză pentru ca șoferul să-și facă necesitățile fiziologice a dus la blocarea Autostrăzii B12 lângă Ering, (districtul Rottal-Inn), timp de mai multe ore. Șoferul român în vârstă de 54 de ani s-a oprit aproape de ora 2.00 dimineață pe drumul principal de lângă Ering în direcția Passau. Pentru a se ușura, a parcat rapid camionul de 40 de tone pe banda verde de lângă drumul principal.

Numai ca roțile din dreapta ale camionului articulat s-au scufundat atât de mult încât șoferul nu a mai putut circula și a trebuit să cheme poliția.

Pentru ca mastodontul să fie recuperat de o companie de remorcare, șoseaua federală trebuia să fie închisă uneori. Din fericire acest lucru nu a condus la nicio perturbare semnificativă a traficului din cauza nopții, au spus polițiștii. Pauza scurtă de pipi a devenit astfel o pauză prelungită: șoferul nu și-a putut continua călătoria până în jurul orei 6.45 a.m, se arată într-un comunicat de presă al poliției germane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel