Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Român prins de poliție cu ajutorul dronelor, după ce a provocat un accident cu o mașină furată
WhatsApp
Poliția din Plattling, un oraș din Bavaria Inferioară, landul Bavaria din Germania, caută martori. Un român a furat o mașină în Aholming și a provocat un accident.

Un bărbat a provocat un accident în Aholming cu o mașină furată. Investigațiile poliției au scos la iveală faptul că au mai fost furați bani din alte mașini înainte de acest caz. 

Germania. Român prins de poliție cu ajutorul dronelor, după ce a provocat un accident cu o mașină furată

 

Potrivit raportului poliției, un român de 20 de ani a furat un Opel Corsa albastru în Aholming, a condus în serpentine și a provocat un accident cu acesta în Obere Römerstraße.

Înainte de sosirea poliției, șoferul beat a dispărut. Poliția a reușit să-l găsească pe suspect cu ajutorul unei drone. 

În urma investigațiilor s-a constatat că în apropierea locului furtului fuseseră deschise patru autovehicule deblocate, din care fuseseră furați bani.

În consultare cu procuratura, poliția a inițiat mai multe proceduri preliminare împotriva suspectului arestat.

Martorii care dețin informații despre acest caz sunt rugați să contacteze poliția la numărul de telefon 09931/91640. 

 

Citește mai departe

Român arestat în Germania: ar fi aruncat în aer mai multe bancomate folosind bombe artizanale

 

Un român a fost arestat în Germania, fiind bănuit de autoritățile din această țară că a participat la mai multe furturi din bancomate, pe care le arunca în aer folosind bombe artizanale.

Un român, un italian și un cetățean bosniac au fost arestați în Germania, după ce polițiștii au găsit în locuințele lor droguri, arme de foc și explozibili. Potrivit anchetatorilor, cei trei ar face parte dintr-o grupare organizată care folosea bombe artizanale pentru a arunca în aer, bancomatele din Germania, transmite Știrile Pro TV. 

Informații potrivit cărora un român ar fi format alături de alți cetățeni străini o rețea care aruncă în aer bancomatele din Germania au apărut încă de la începutul anului.

Timp de aproximativ șase luni, românul de 46 de ani, italianul de 50 de ani și bosniacul în vârstă de 30 de ani au fost filați de polițiștii din DCCO, care au aflat că aceștia puneau la cale mai multe infracțiuni pe teritoriul Germaniei ce presupuneau utilizarea unor bombe improvizate.

Partenerii nemți au descoperit o parte din dispozitivele explozive artizanale și, luna aceasta, au descins la adresele celor trei bărbați. Înăuntru au găsit mai mulți explozibili, trei arme de foc, 300 de cartușe și droguri.

Oamenii legii cred că bărbații ar fi plănuit mai multe spargeri din bancomate în Germania unde, spun ei, s-au înmulțit astfel de atacuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel