Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Român de 68 de ani, dispărut de vineri dimineață. Bărbatul nu vorbește limba germană 
WhatsApp
Rudolf D., în vârstă de 68 de ani, este dispărut de vineri dimineață, în Germania. Cetățeanul român era în vizită la prieteni în Strümpfelbrunn de la care a plecat în jurul orei 10 dimineața, cu o destinație necunoscută. Poliția a fost anunțată de dispariție sâmbătă dimineață.

Poliția presupune că persoana dispărută este dezorientată și s-ar putea afla într-o situație de neajutorare. Bărbatul de 68 de ani vorbește română și maghiară, dar nu înțelege limba germană și nu poate nici să citească, nici să scrie.

Are o înălțime de aproximativ 1,70 metri, are o ținută robustă și un aspect sudic european. Are părul scurt, blond închis, mustață și nas de dimensiune mare. În momentul dispariției purta pantofi și pantaloni negri. Cel mai probabil barbatul se deplasează numai pe jos. Deoarece are o dizabilitate intelectuală, are maturitatea intelectuală a unui copil de zece ani, au spus polițiștii.

Oricine a văzut persoana dispărută sau poate oferi indicii cu privire la locul unde se află Rudolf D. este rugat să sune la secția de poliție din Mosbach la 06261/8090 sau la orice altă secție de poliție, relatează rnz.de

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel