Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Autoturism Tesla, rupt în două într-un accident rutier. Șoferul a murit pe loc
WhatsApp
Un accident rutier mortal s-a produs, vineri noaptea, 7 iulie 2023, în apropiere de Dohren, în districtul Harburg.
Germania. Autoturism Tesla, rupt în două într-un accident rutier. Șoferul a murit pe loc. Sursa foto: tag24.d

Un autoturism Tesla a lovit mai mulți copaci și s-a rupt în două, iar șoferul a murit pe loc.  Potrivit polițiștilor, șoferul de 33 de ani se deplasa la volanu unui automobil Tesla pe drumul de stat 141. La un moment a pierdut brusc controlul mașinii, într-un viraj la stânga, din motive care nu au fost încă clarificate.

Mașina electrică a fost aruncată în mai mulți copaci, din cauza vitezei foarte mari.

După cum arată imaginile surprinse la locul teribilului accident, spatele și axa mașinii s-au desprins și au ajuns la câteva sute de metri, într-un lan de porumb. Restul epavei mașinii s-a răsturnat și, în cele din urmă, s-a oprit pe o parte.

 

Piesele bateriei de la mașina electrică s-au desprins și s-au împrăștiat pe stradă

 

În jurul orei 1:10, alți șoferi au observat accidentul și au sunat la pompieri, scrie cotidianul german Tag24. Serviciile de urgență au încercat să-l salveze pe șofer, paramedicii, asistenții de pe o ambulanță și pompierii ar fi încercat să-l resusciteze pe bărbat mai bine de 30 de minute, dar fără succes. În ciuda întregului ajutor, acesta a cedat rănilor, la locul accidentului.

Piesele bateriei de la mașina electrică s-au desprins și au fost împrăștiate pe stradă. Potrivit informațiilor, nu a existat o încălzire neobișnuită a acestora. Polițiștii urmează să stabilească cauza producerii acestui accident mortal.

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel