Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gara de Nord din București intră în modernizare generală. Când încep lucrările
WhatsApp
Gara de Nord intră în renovare. Cea mai mare gară feroviară din România va fi modernizată. 

 Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a declarat că în şedinţa de Guvern de miercuri au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea Gării de Nord.

Întrebat într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria dacă a fost aprobat proiectul privind modernizarea Gării de Nord, ministrul Dezvoltării a spus: "Pot să vă dau câteva detalii pe care trebuie să le trataţi cu reţinerea necesară, în calitatea mea de preşedinte al Comitetului interministerial de avizare de lucrări publice, pentru că acest proiect a trecut în acest comitet interministerial acum o lună, şi care a fost ultimul aviz din punct de vedere tehnico-economic. Din câte ştiu, este proiectul Ministerului Transporturilor, sunt două etape pe reabilitarea Gării de Nord. Astăzi s-a aprobat, la propunerea Ministerului Transporturilor, prima etapă, indicatorii tehnico-economici".

Două etape pentru modernizarea Gării de Nord. Începe achiziția publică 



El a afirmat că aprobarea primei etape înseamnă că în perioada imediat următoare Ministerul Transporturilor va putea să demareze procedura de achiziţie publică.

"În funcţie de cât de repede se încheie, conform procedurilor legale, această achiziţie publică, se încheie contractul cu antreprenorul şi se poate intra pe şantier. Urmează, din câte ştiu eu, şi etapa a doua", a menţionat Cseke Attila, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel