Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Galați: Bărbații care au obligat 35 de fete să se prostitueze, ELIBERAȚI după două luni. Le promiteau locuri de muncă în STRĂINĂTATE
WhatsApp
Șapte bărbați suspectați că au obligat 35 de fete să se prostitueze în străinătate au fost eliberați după două luni din arestul Poliției Galați. Curtea de Apel Galați a decis plasarea celor 7 în arest la domiciliu. Cei șapte au obținut 3 milioane de euro din activitate.
Italia. O escortă româncă și-a filmat și șantajat clienții. Femeia a primit șapte ani și șase luni de închisoare

Cei șapte au fost prinși de polițiști în Deva, în luna iunie, în timp ce participau la o gală de box. Suspectați că au obligat 35 de fete să se prostitueze în străinătate, ei au fost duși în arestul Poliției Galați, însă în momentul în care DIICOT a propus prelungirea arestării preventive a acestora, avocații lor au contestat propunerea.

Curtea de Apel Galați a dat dreptate avocaților și după doar două luni petrecute în arest, bărbații au fost eliberați și plasați în arest la domiciliu.

În acest dosar, polițiștii au făcut cercetări timp de doi ani, având sprijin de la polițiști din alte state europene. Anchetatorii au aflat că membrii grupării infracţionale recrutau fete prin metoda „Loverboy”. Practic, tinerele erau obligate să se prostitueze, în acest scop folosindu-se ameninţări şi agresiuni fizice.

Potrivit DIICOT Galaţi, traficanţii de carne vie au racolat 35 de tinere şi minore din mai multe județe ale României, pe care ulterior le-au forţat să practice prostituţia în Italia, Spania, Olanda, Germania şi Belgia. Suma obținută din activitățile ilegale este de aproximativ trei milioane de euro, banii fiind folosiți pentru achiziționarea de maşini de lux, apartamente, terenuri şi vile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel