Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gabriela Firea, atac dur către Nicușor Dan: „Jumătate din bucureșteni au motive să-i spună “Mulțumesc”. Se spală cu apă încălzită la ibric!”
WhatsApp
Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei și candidat pentru această funcție, a lansat un atac aspru la adresa actualului primar, Nicușor Dan, în contextul unei avarii majore care a afectat mii de locuitori din București, privându-i de apă caldă.
Gabriela Firea, atac dur către Nicușor Dan: „Jumătate din bucureșteni au motive să-i spună “Mulțumesc”. Se spală cu apă încălzită la ibric!”

Incidentul a avut un impact semnificativ asupra orașului, fiind aproximativ 3.700 de blocuri, majoritatea în sectorul 6, rămase fără apă caldă. Gabriela Firea a utilizat platforma Facebook pentru a-și exprima indignarea și nemulțumirea față de situație, subliniind că două dintre cele patru Centrale Termice de Energie Termică (CET-uri) ale orașului s-au oprit, contribuind la această problemă gravă.

În postarea sa, Firea a criticat vehement lipsa de acțiune a primarului actual, afirmând că acesta nu gestionează eficient criza și nu oferă soluții concrete pentru a remedia situația. E

„Jumătate dintre locuitorii Capitalei au motive să-i spună “Mulțumesc” actualului primar general! Se spală cu apă încălzită la ibric! 3.700 de blocuri, cele mai multe în sectorul 6, nu au apă caldă! Mai e şi frig afară! Este una dintre cele mai mari avarii din ultimii ani, iar două dintre cele patru CET-uri s-au oprit.

Ce face primarul general în acest timp? Ce știe cel mai bine când apare o criză : nimic!

E bine, totuși, că se laudă cu kilometri peste kilometri de țevi vechi înlocuite, cu șantiere deschise din banii europeni munciți de noi.”, scrie Gabriela Firea.

 

Firea îl acuză pe Nicușor: „Minte peste tot că nu am făcut nimic”

 

Firea nu s-a oprit aici și a adus în discuție cifrele reale ale modernizării rețelei de apă din perioada mandatului ei, susținând că, în timpul administrației sale, au fost modernizați 304 km de rețea, cu investiții din bugetul local, în ciuda dificultăților financiare.

„Ca să nu mai mintă peste tot că nu am făcut nimic, las aici cifrele reale, verificabile de oricine interesat: Din 2016 până în 2020 s-au modernizat cu bani de la bugetul local 304 km de rețea, dintre care 67 km din rețeaua primară, 237 km din rețeaua secundară. Cu doi ani compania în insolvență și alți doi ani cu bugetul primăriei tăiat la jumătate!

Nicușor Dan mai bine le-ar reaminti bucureștenilor care nu au apă caldă cine a muncit pentru cele 300 milioane de euro fonduri europene, când a fost semnat contractul și de ce a început el lucrările abia după trei ani!”, încheie postarea fostul primar.

Criticii lui Nicușor Dan au încurajat-o pe Gabriela Firea să continue să aducă în atenția publică problemele orașului și să ceară transparență și responsabilitate din partea administrației locale. Pe de altă parte, susținătorii primarului actual au respins acuzațiile fostului primar și au subliniat eforturile pe care administrația actuală le face pentru a gestiona criza și pentru a asigura furnizarea apei calde în toate sectoarele orașului.

„Nicușoare, nici nu știi cât de mic începi să fii! Pe 9 iunie pleci acasă! #AJUNGE!#VOTĂM #GabrielaFirea”, scrie în comentarii pe Facebook o persoană.

„Tu vorbești? Ce ai făcut tu? Nimic! Ai dat banii noștri pe catedrala neamului..”, mai scrie cineva, atacând-o pe Firea de această dată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel