Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Funcționar de la Serviciul de Permise, prins în "offside" de ANI cu peste 320.000 de euro din averea sa
Un fost funcționar de la Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor din Călărași a fost prins de ANI cu o avere nejustificată de peste 320.000 euro.  

"Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 1.340.225,96 lei (aprox. 320.123 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către Ioniță Ion, fost funcționar public cu statut special în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor, județul Călărași", se arată într-un comunicat transmis miercuri de Agenția Națională de Integritate.

ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, pentru începerea acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către bărbat.

"Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Ioniță Ion a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare. Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare”, se arată în același comunicat, citat de Mediafax.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
2 apr 2020, 00:13
DCMedical.ro
1 apr 2020, 22:43
DCBusiness.ro
2 apr 2020, 07:38
DefenseRomania.ro
1 apr 2020, 21:00