Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fratele lui Andrei Versace, primul mesaj: "Nu este adevărat ce s-a spus"
WhatsApp
Fratele lui Andrei Versace a făcut primele declarații după moartea fratelui său. 
Andrei Versace, găsit mort

Andrei Versace, pe numele său real Andrei Pârvan, a devenit cunoscut lumii după numeroase filmulețe în care se lăuda cu banii mulți pe care îi are. Acesta se filma în urmă cu mai mulți ani făcând diferite gesturi și lăudându-se cu locuința din Sectorul 1, care din câte se pare, era închiriată. De altfel, acesta a devenit și personaj al emisiunii "În pui mei", acolo unde era interpretat de Mihai Bendeac. 

În urmă cu câteva zile, Andrei Pârvan a fost găsit mort în locuința închiriată în Sectorul 1. Acesta nu mai posta pe internet atât de mult și se pare că începuse să aibă multe probleme financiare. Acesta ar fi fost inclusiv hăituit și hărțuit non-stop de un clan interlop de la care luase bani cu împrumut. Pe unul dintre ultimele clipuri pe care le-a publicat pe internet, pe fundal chiar se putea auzi o melodie despre "împrumutatul banilor".

Pe trupul lui Andrei Versace nu au fost găsite urme de violență

 

Presa a speculat imediat că Andrei Versace ar fi fost ucis, însă fratele lui dă primele date din anchetă și spune că nu au fost găsite nici un fel de urme de violența pe corpul său. Decesul a survenit în urmă cu aproximativ o săptămână înainte ca acesta să fie descoperit. Paznicul este cel care a dat alarma pentru că din apartamentul lui Pârvan venea un miros foarte greu de suportat. 

„În primul rând, legat de speculațiile din presă nu sunt majoritatea reale. El nu a fost omorât, nu a fost ucis, nu au fost urme de violență pe corpul lui. Deocamdată, cazul lui este nedeterminat și durează între trei și șase luni să se concluzioneze și a fost un om foarte darnic, foarte bun la suflet, într-adevăr. Când nu avea, dădea dacă putea și restul, a fost un băiat rebel de mic, a făcut ce a vrut în mare parte, dar a fost atras de această parte a mondenității”, a precizat Mihai, fratele lui Andrei Versace, pentru Spynews.ro.

Andrei Pârvan alias Andrei Versace a fost găsit într-o baltă de sânge în bucătăria apartamentului în care locuia. Pentru anchetatori toate variantele sunt posibile: este posibil ca acesta să fi căzut din cauza unei supradoze sau a consumului de droguri, ceea ce i-a cauzat o hemoragie intensă. Fiind singur în apartament nu a mai avut cine să-l ajute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel