Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Francez stors de bani de o videochat-istă româncă: „Am nevoie de 200 de euro în plus, altfel mă voi super supăra“
WhatsApp
Magistraţii Curţii de Apel au pus punct unui dosar de şantaj în care o româncă, model de videochat, a fost acuzată că şi-a extorcat un client francez.

Femeia a rămas în final cu o pedeapsă cu suspendare, iar francezul îşi va plăti avocatul. Judecătorii au respins atât apelul declarat de Iulia Ciuraru împotriva sentinţei iniţiale, cât şi pe cel înaintat de victima sa. Amândoi vor trebui să achite câte 300 de lei, în contul cheltuielilor judiciare făcute de stat. Tânăra va rămâne cu pedeapsa stabilită iniţial, de 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare. De asemenea, timp de doi ani, ea va trebui să-şi caute alt loc de muncă, întrucât activitatea de videochat i-a fost interzisă.

În urmă cu cinci ani,  Iulia C. intrase în vorbă cu un cetăţean francez, A.C., în vârstă de 35 de ani. Timp de un an şi jumătate, cei doi au discutat pe WhatsApp şi Skype, majoritatea discuţiilor fiind cu referiri sexuale explicite. În cursul acestor discuţii, bărbatul se afişa uneori în ipostaze indecente, cu natură clar sexuală, relatează Ziarul de Iași.

Francez, stors de bani de o videochat-istă româncă

 

În cursul anului 2018, francezul i-a trimis în câteva rânduri femeii câte 30-40 de euro, drept cadou. La sfârşitul anului însă, bărbatul a încetat discuţiile cu ea, fapt ce a nemulţumit-o. În iulie 2019, femeia l-a contactat pe francez, spunându-i că deţine fotografii şi înregistrări video cu acesta şi că le va expedia tatălui şi unei prietene a bărbatului dacă acesta nu-i trimite 300 de euro, bani pe care A.C. i-a plătit imediat. În aceeaşi zi, românca i-a mai cerut 250 de euro, primind încă 125. A doua zi, femeia i-a cerut alţi bani. La fel, după încă o zi.

„Ştiu ce am promis, însă pentru tine 200 nu înseamnă nimic… deci vreau să înţelegi că am nevoie de 200 în plus, pentru că sunt într-o mare încurcătură şi pun pariu că nu ai vrea să fii şi tu… încerc să fiu drăguţă, însă dacă nu îmi rezolv problema mă voi super supăra şi voi vorbi cu toată lumea”, a ameninţat românca.

În cele din urmă, A.C. a refuzat să mai cedeze şantajului şi a contactat autorităţile, informându-şi totodată tatăl cu privire la situaţia în care se afla. În primă instanţă, magistraţii Judecătoriei au apreciat că, parţial, vina i-a aparţinut şi francezului, care a dat dovadă de naivitate, expunându-se riscului. Nici judecătorii Curţii de Apel nu i-au plâns de milă, ei respingându-i cererea ca femeia să achite cheltuielile de judecată. Francezul îşi va achita avocatul din banii lui. Onorariul de 868 de lei al avocatului din oficiu al româncei va fi plătit de stat.

(Foto: Captură YouTube, cu rol pur ilustrativ)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel