Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. UCISĂ de un ROMÂN și ABANDONATĂ într-o clădire în FLĂCĂRI. Noi DETALII ȘOCANTE: Constantin, membrul unei organizații SECRETE?
WhatsApp
Un român în vârstă de 24 de ani este acuzat că ar fi ucis cu sânge rece o turistă italiancă și i-a ascuns cadavrul pe o saltea, în centrul orașului Nisa. Apar noi detalii în cazul oribilei crime de la sfârșitul lunii august.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, de naționalitate română, a fost arestat sub acuzația de omor după descoperirea unui cadavru în centrul orașului Nisa, la sfârșitul lunii august. Chemați pentru un incendiu într-o clădire de pe strada Dalpozzo, pompierii au descoperit că era scena unei crime cumplite. Legată și ucisă,  Natalia, o turistă italiancă, de origine bielorusă, a fost găsită fără suflare pe o saltea.

După ce restul clădirii a fost evacuat și pompierii au intrat în încăpere, pe o saltea parțial arsă, au găsit trupul femeii, fără viață. Pompierii au stins focul și avertizează poliția, păstrează locul crimei cât pot de bine.

Citește și: Franța. Un român a UCIS o turistă și i-a abandonat cadavrul în centrul orașului Nisa

Anchetatorii au concluzionat că victima este  Natalia, în vârstă de 63 de ani, de naționalitate italiană, dar de origine bielorusă, care urma să petreacă o lună la Nisa atât pentru a-și îmbunătăți limba franceză, cât și pentru a descoperi orașul. Partenerul ei a rămas la Milano, iar femeia închiriase o cameră din acest imobil, aflată chiar lângă cea a lui Constantin, un român în vârstă de 24 de ani. Chiar el a fost cel care a alertat pompierii în timp ce flăcările au izbucnit în imobil.

Suspectul principal, un român recent ieșit din închisoare

 

Tânărul român era și el ajuns recent pe Riviera Franceză, după ce petrecut câțiva ani de închisoare în România pentru furturi agravate ... Închiria de câteva săptămâni apartamentul care se învecina cu cel al victimei. Polițiștii chemați la fața locului l-au arestat imediat, după ce un ofițer a observat pe fața și brațele sale mai multe urme de zgârieturi Când a fost interogat la cazarma Auvare, tăcerea, răceala, detașamentul său au intrigat poliția.

Ușa de la intrare în imobilul victimei era încuiată. Se pare că presupusul asasin a pătruns prin balcon în dormitorul femeii, în timp ce Natalia făcea un duș. O anchetă judiciară a fost deschisă pentru crimă, dar nu este imposibil ca rechizitoriul suspectului numărul unu, plasat în arest preventiv, să fie completat cu alte acuzații.

Membru al unei bande criminale controversate?

 

Anchetatorii încearcă în prezent să cunoască acest suspect evaziv, cu un trunchi acoperit de tatuaje, inclusiv stele cu opt colțuri modelate după „Vory v Zakone” (n.r.   Hoți în Lege“ - una din cele mai temute organizaţii criminale din lume, cu conexiuni în CSI, UE, SUA, Canada, Israel și în Balcani), membri ai unei bande georgiene. Tatuajele sale sunt un semn al apartenenței la o organizație criminală sau sunt doar decorative?

Primele rezultate ale autopsiei confirmă o moarte violentă cu bătăi, strangulare și suspiciune de viol pe care doar analizele anatomopatologice o pot confirma sau nu. Violența cauzată victimei a atins un nivel atât de sălbatic, încât nu este exclus ca justiția să rețină ulterior acte de tortură și barbarie. Acest lucru ar duce la acuzatul de închisoare pe viață, potrivit Nice Matin.

Ancheta este doar la început, dar profilul suspectului, rătăcirile sale de la eliberarea din închisoarea din România, merită o investigație suplimentară. A ucis deja? Anchetatorii își pun această întrebare dură, deoarece personalitatea sa nu-l face un suspect obișnuit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel