Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Român, arestat după ce a agresat o femeie. Locuitorii au dat alarma
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat în noaptea de miercuri spre joi, în L'Etang-la-Ville, după ce a agresat o femeie.  

Alertată de martori, poliția a reușit să aresteze bărbatul care este acuzat de tentativă de viol. Datorită locuitorilor din zonă,  bărbatul de 36 de ani a fost arestat.

În jurul orei 22:30, locuitorii de pe strada Général-de-Gaulle au observat cum un bărbat a încercat să abuzeze de o femeie. Câteva patrule au ajuns la fața locului. Un martor a explicat polițiștilor că suspectul se ascunde într-un șanț. Poliția s-a apropiat de șanțul în care au descoperit un bărbat de origine română, cunoscut deja oamenilor legii. Atacatorul a fost dus la poliție.

Femeia în vârstă de 51 de ani a explicat polițiștilor că mergea pe stradă, când a fost abordată de bărbatul care s-a năpustit peste ea, lovind-o și trăgând-o într-un tufiș. Aici a trântit-o la pământ, i-a smuls hainele și a împiedicat-o să ceară ajutor. Femeia de 51 de ani ani s-a luptat, împiedicând atacatorul să o violeze. Apoi, din fericire, a reușit să fugă, transmite leparisien.fr.

Hainele victimei au fost recuperate de anchetatori pentru analiză. De asemenea, au fost audiați mai mulți martori care au asistat la scenă. Suspectul a fost arestat la închisoarea din Saint-Germain-en-Laye.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel