Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, vrea să candideze la primăria Sector 5, după ce Piedone a ajuns la închisoare
WhatsApp
Octavian Berceanu vrea să-l înlocuiască pe Piedone în fruntea Primăriei de la Sector 5. 

Fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, vrea să candideze la Sectorul 5, după ce Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la închisoare: „Lupt să-l întrec la voturi pe deputatul de Suceava. Neimplicarea politică și absența de la vot naște monștri”.

„Lupt să-l întrec la voturi pe deputatul de Suceava (fiul lui Cristian Popescu Piedone. Hai și tu! Esti din S 5? Oamenii se întreabă cine va candida pentru poziția de primar al sectorului 5”, scrie pe Facebook Octavian Berceanu.

Berceanu s-a înscris singur pe un sondaj realizat pe Facebook

 

El s-a înscris pe într-un sondaj de opinie realizat pe aceeași rețea de socializare.

„În 2020, cu votul intern al colegilor USR PLUS, blocați ermetic în două tabere, nu am fost votat intern nici măcar pe o poziție eligibilă pentru consilier local la S6, pentru că meritocrația moare când e vorba de interes personal, cum de altfel se întâmplă de 30 de ani încoace. Ce vreau sa înțelegeți este faptul că neimplicarea politică și absența de la vot naște monștri”, încheie Berceanu.

El a fost schimbat din funcția de șef al Gărzii de Mediu în septembrie 2021 de fostul premier Florin Cîțu.

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost condamnat la 4 ani în dosarul Colectiv, față de 8 ani și 6 luni cât a fost pedeapsa pe fond.

Fostul primar Daniel Florea și Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, încarcerat după ce a fost condamnat în dosarul Colectiv, vor să candideze pentru fotoliul de edil al sectorului 5.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel