Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Focșani: Doi tineri s-au urcat pe mașina de Poliție și au postat imaginile pe Facebook - VIDEO
WhatsApp
Doi tineri, de 15 și 16 ani, care s-au urcat pe o mașină de Poliție și au postat imaginile pe Facebook, vor trebui să răspundă în fața legii, fiind inculpați într-un dosar penal pentru distrugere.

Doi adolescenți de 15 și 16 ani s-au urcat, în Focșani, pe o mașină de Poliție și s-au filmat. Imaginile au fost postate pe Facebook.

Polițiștii din Focșani au identificat, luni seară, doi băieți de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o mașină de poliție.

Gestul lor a fost filmat și postat pe o rețea de socializare.

Deși polițiștii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor cei doi au fost identificați.

Aceștia au fost conduși la poliție și vor fi cercetați într-un dosar penal pentru distrugere.

VIDEO

 

 

Un șofer român i-a cerut lui Moș Nicolae permisul înapoi. MAI: "Poate vi-l aduce Iepurașul de Paște"

Un șofer i-a cerut lui Moș Nicolae să îi aducă în dar permisul luat de polițiști pentru 90 de zile. Răspunsul Ministerului Afacerilor Interne a devenit viral: "Cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște”. 

MAI publlică o întrebare primită pe Facebook: „- Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moș Nicolae, dorința mea este să mi-l aducă. Îmi puteți confirma dacă mi-l aduce? Să știți că mi-am făcut și ghetele!”.

Răspunsul MAI publicat duminică seara a devenit viral: „Confirmăm că astă seară vine Moș Nicolae. Confirmăm că dorința dumneavoastră a fost auzită. Confirmăm că ea va fi și îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște! Mulțumim pe această cale Moșului, care a înțeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conștientizați că puteți pune în pericol atât viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic”.

Polițiștii au și un sfat pentru cei care mai au astfel de dorințe: „Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae și și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați. Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel