Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Piersic a fost operat și transferat la Institutul Inimii de la Spitalul Militar din Cluj
WhatsApp
Florin Piersic trece prin momente grele. Celebrul actor rămâne sub atenta supraveghere medicală după ce a fost transferat la ATI, în alt spital, în urma unei intervenții chirurgicale urgente. 
Florin Piersic, vizită surpriză din partea lui Marcel Ciolacu și a lui Alexandru Rafila. „Actorul e bine și va începe de luni recuperarea” / Sursa foto: Facebook Florin Piersic

Starea sănătății sale a fost subiectul unei atenții deosebite din partea publicului și a mass-media, iar ultimele informații prezentate de Antena 3 CNN dezvăluie că actorul, în vârstă de 88 de ani, se află într-o situație stabilă, dar necesită încă supraveghere medicală atentă.

Operația la care a fost supus Florin Piersic a fost cauzată de o infecție la genunchi, iar intervenția a decurs cu succes. Cu toate acestea, surse medicale au indicat că infecția s-ar fi extins, motiv pentru care actorul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj, având în vedere și prezența unui stimulator cardiac. Această mutare are ca scop continuarea monitorizării și îngrijirii sale într-un mediu medical specializat.

Chiar înainte de a se confrunta cu această problemă medicală, Florin Piersic a sărbătorit cea de-a 88-a aniversare, prilej cu care și-a exprimat dorința de a trăi într-un mediu plin de bunătate și compasiune. 

“Vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei și iubirii, adică 88. Ce tare mi se potrivește! Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei!” Da, da, este adevărat. Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe stradă, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț.”, a scris pe Facebook acesta.

 

Florin Piersic este sub supraveghere medicală după ce a prezentat complicații în urma unei operații la genunchi

 

Mihai Gâdea, unul dintre personalitățile media renumite din România, a transmis un apel emoționant către publicul larg, îndemnându-i să-i ofere sprijin spiritual lui Florin Piersic în această perioadă dificilă. 

„Dacă îl iubiţi pe Florin și vreți să-l avem cât mai repede printre noi, suntem în Săptămâna Mare, înălțați o rugăciune, două, și sunt sigur că el va simți toată susținerea și toată dragostea noastră.”, a transmis acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel