Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu: "Ciolacu omoară sectorul privat. Românii nu mai au loc să ia credite pentru că le ia Ciolacu pe toate"
WhatsApp
Florin Cîțu spune că rata de creditare pentru stat e în continuă creștere, în timp ce pentru sectorul privat scade constant. 
Florin Cîțu

"Statul socialist al lui Ciolacu OMOARĂ sectorul privat până și pe piața creditării. Mai simplu, românii nu mai au loc nici să ia credite pentru că le ia Ciolacu pe toate. Problema este că tot românii trebuie să plătească și creditele luate de statul socialist al lui Ciolacu. Că așa-i în dictatură!

În luna februarie creditele în sectorul privat au SCAZUT față de luna ianuarie cu 0,2% în timp ce creditul pentru statul român a crescut cu aproximativ 10%. Față de 2023 creditul pentru statul român a crescut cu 17% în timp ce creditul pentru sectorul privat a SCAZUT cu 2%," spune Florin Cîțu. 

Cîțu a intrat într-un con de umbră după ce a părăsit funcția de premier

 

Fostul premier se află într-o disidență în cadrul PNL și critică de multe ori atât măsurile agreate de liberali cu social-democrați dar și mai mult decizia de alianță a PNL-ului cu PSD-ul. Timp de mai multe luni, Florin Cîțu s-a aflat într-o izolare completă și nu a mai ieșit cu mesaje. Perioada de izolare politică a început după ce a părăsit funcția de premier al României, fiind înlocuit de Nicolae Ciucă. De asemenea, Cîțu a pierdut și funcția de președinte al Partidului Național Liberal, având un traseu politic aproape identic cu cel al lui Ludovic Orban. Acesta din urmă a părăsit totuși Partidul Național Liberal, s-a dezis total de Klaus Iohannis și a fondat Forța Dreptei, care a intrat în alianță cu USR și PMP, formând blocul de opoziție "Dreapta Unită". Cele trei partide participă împreună la alegerile europarlamentare și au decis să-l susțină pe Nicușor Dan pentru un nou mandat de primar al Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel