Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Flăcări uriașe pe A1, după ce un TIR încărcat cu băuturi s-a răsturnat și a luat foc
WhatsApp
Un ansamblu rutier încărcat cu băuturi a fost implicat marţi dimineaţă într-un accident pe autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 339, în apropierea localităţii Şibot, judeţul Hunedoara, circulaţia în zonă fiind oprită. Acesta a acroşat parapetul median şi s-a răsturnat pe banda de urgenţă, după care a izbucnit un incendiu.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 339, pe sensul către Deva, în apropierea localităţii Şibot, judeţul Hunedoara, un ansamblu rutier încărcat cu băuturi a acroşat parapetul median şi s-a răsturnat pe banda de urgenţă, apoi a izbucnit un incendiu.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă traficul rutier este oprit pe sensul către Deva pentru a permite lichidarea incendiului.

În zona accidentului s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel