Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fiul Clejanilor, Fulgy, a plecat din România: "Nu mai cânt cu familia mea"
WhatsApp
Fiul lăutarilor de la Clejani, Fulgy, a plecat din România. 

Fulgy, fiul cunoscuților Viorica și Ioniță de la Clejani a ajuns la Dubai, acolo unde studiază la o universitate pentru muzică de filme. Acesta susține că este bursier, deși nu există dovezi clare în acest sens, urmăritorii săi gândindu-se mai degrabă că familia îl susține și-i plătește studiile.

Fulgy susține că s-a rupt de tot de România, că nu mai cântă cu familia lui și că școala la care s-a înscris reprezintă noua carieră profesională pe care o va urma. 

"Având în vedere sutele și miile de întrebări referitoare la viața mea profesională și viața mea personală mă văđ dator să vă răspund la următoarele întrebări. Unde sunt? M-am mutat în Dubai și pentru următorii trei ani studiez aici la cea mai mare universitate de muzică și media - Bachhelor of Audio. Sunt bursier, iar pentru mine acest pas este prima ușă către drumul meu profesional. Nu mai locuiesc în România, nu mai cânt alături de familia mea și vă rog frumos să dați share ca acest mesaj să ajungă la urechile tuturor oamenilor care sunt curioși, iar eu să nu mai fiu stresat cu același întrebări, să dau aceleași răspunsuri. Vă mulțumesc frumos, sănătate multă la toată lumea și Dumnezeu să fie cu voi," a transmis fiul familiei de la Clejani. 

Fulgy de la Clejani, probleme cu legea în România

 

Fulgy a avut mai multe probleme cu legea în ultimii ani, fiind condamnat la închisoare cu suspendare după ce i-a luat telefonul unui jurnalist, după ce fiul cel mic al Clejanilor a fost prins drogat la volan. Atenția presei s-a îndreptat către acesta după ce și-a jignit familia, susținând că el are studii muzicale, în timp ce părinții lui cântă "după ureche". Între timp se cuplase și cu o româncă, model pe platforma pentru adulți OnlyFans, a căror despărțire a ținut prima pagină a ziarelor din Cancan. După mai multe lovituri fizice reciproce, românca autointitulată "Bia Khalifa" a decis să-l dea în judecată și să facă plângere penală pe numele lui Fulgy. Cel mai probabila acesta va fi citat în instanță, dar probabil că va putea fi reprezentat de avocatul plătit de familie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel