Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Firea şi Ciolacu îi iau apărarea lui Streinu-Cercel: "Suntem normali (la cap)? Cu ce a greşit?"
WhatsApp
După ce Adrian Streinu Cercel a fost demis astăzi de Ministrul Sănătăţii, mai mulţi politicieni i-au sărit în apărare, printre care şi preşedintele interimar al PSD, marcel Ciolacu şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"În locul domnului ministru Tătaru, m-aş ocupa de urgenţele românilor şi ale României - spitalele, nu să schimb sau să am vendete personale cu anumiţi specialişti", a spus Ciolacu, la Parlament.

Şi Gabriela Firea a reacţionat cu un mesaj de susţinere pentru Adrian Streinu-Cercel.

"Prin răzbunare nu se va inventa vaccinul anti-covid! Şi nici nu se va limita răspândirea virusului. Într-o vreme în care toţi specialiştii trebuie să fie ascultaţi şi susţinuţi (nu avem aşa mulţi!), ne răfuim cu ei şi îi ducem în malaxorul politic. Suntem normali (la cap)? Nu putem îngropa securea războiului politic dement măcar cât suferă toată ţara, toată planeta? Şi, în fond, cu ce a greşit? S-a dovedit a fi o minciună confecţionată cea despre carantinarea tuturor persoanelor de peste 65 de ani la hotel. Documentul din februarie se referea la seniorii care nu au familie şi prieteni care să-i aprovizioneze cu medicamente şi alimente", a scris edilul general, joi, pe Facebook.

Firea a pledat şi pentru proiectul de testare pe scară largă a cetăţenilor privind posibila infecţie cu noul coronavirus.

"În privinţa proiectului privind testarea pe scară largă a cetăţenilor, unde e vina? Toate ţările aplică, deja, astfel de soluţii medicale. Sunt utile, necesare, chiar vitale. Aş fi ieşit în apărarea oricărui medic nedreptăţit. Sunt curioasă câţi vor reacţiona la această situaţie fără nicio logică", a adăugat primarul general.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat joi, la Timişoara, că profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID-19, precizând că acesta nu mai este nici membru al comisiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel