Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Finala Chefi la Cuțite 2022. Florina Boboi, cine este. Povestea neștiută a concurentei
WhatsApp
Florica Boboi este unul dintre cei trei finaliști ai sezonului 10 al emisiunii Chefi la cuțite. Concurenta face parte din echipa lui Sorin Bontea, dar a fost adusă de Cătălin Scărlătescu cu ajutorul unei amulete. Astfel ea este una dintre surprizele finalei.  
Finala Chefi la Cuțite 2022. Florina Boboi, cine este. Povestea neștiută a concurentei

Florica Boboi merge direct în marea finală a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, alături de Raluca Todea și Adrian Stroe. Momentul în care Gina pistol a anunțat că a trecut mai departe a fost unul cu adevărat emoționant și o mare surpriză pentru concurentă.

Aceasta nu s-a mai putut stăpâni și a lăsat la suprafață cele mai sincere emoții.

„Nu-mi vine a crede!”, a zis Florica Boboi, plângând în hohote din cauza emoțiilor ce au copleșit-o.

 

Florica Boboi, finalista Chefi la cuțite sezonul 10

 

Nu doar Florica Boboi s-a bucurat pentru reușita sa, dar și Chef Sorin Bontea, cel din echipa căruia face parte finalista a fost uimit de emoții . 

„Am scăpat o înjurătură, m-am bucurat! Îți dai seama, mă bucur pentru fiecare dintre ei! Băi, sincer, nu mă așteptam! Bravo, băi! Bravo, bravo, bravo! Aoleu, ce tare, băi tată! Eu am rămas fără cuvinte, nu știu ce să spun. Ca să vezi cum e soarta!”, a fost reacția lui Sorin Bontea, la auzul veștii că Florica Boboi este în marea finală Chefi la cuțite sezonul 10.

Florica Boboi nu a ieșit în evidență chiar de la începutul sezonului 10 al emisiunii Chefi la cuțite. Concurenta a avut un preparat foarte apreciat la audiții, dar a primit doar două cuțite de la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ajunsă în bootcamp, aceasta nu a prins un loc în echipe.

Însă, cel care a salvat-o este Chef Scărlătescu a folosit bomba câștigată și a adus 4 concurenți în sezonul 10, printre aceștia regăsindu-se și Florica Boboi. Aceasta a îmbrăcat tunica de aur alb, spre bucuria lui Sorin Bontea.

2. -imagine fara descriere- (florica-baboi-in-chefi-la-cutite-1-decembrie-2022.JPG)

 

Cine este Florica Boboi de la Chefi la cuțite. Povestea neștiută a concurentei

 

Florica Boboi sau Floricuța, așa cum este alintată în emisiune are 37 de ani și s-a născut în Țara Oașului. Însă, de opt ani locuiește la Paris, unde este bucătar și totodată organizator de evenimente.

Concurenta a venit la preselecții la Chefi la cuție ediția 10 cu o poveste foarte interesantă, dar cel mai important încurajată de soțul ei. 

„Să câștig e un lucru mare. Nu știu dacă voi ajunge până acolo, dar vreau să încerc. Eu zic că încercarea moarte n-are, zece e numărul norocos și eu sunt născută pe 10. Mă gândesc că e număr norocos, aici trebuie să fiu eu”, a mărturisit ea, cu zâmbetul pe buze.

Concurenta a dezvăluit tot de la preselecții și povestea de dragoste minunată pe care o are cu soțul ei de 21 de ani, fapt care a impresionat-o extrem pe Irina Fodor.

„Este o adevărată realizare în viață anii de căsnicie, pentru că mașinile și casele trec și vin, dar anii de căsnicie cred că rămân cei mai importanți. Eu aveam 15 ani și soțul 18, părinții nu au fost deloc de acord ca noi s ne luăm. Dar eu, fiind încăpățânată, eu tot m-am măritat. Sunt o femeie hotărâtă și ambițioasă, dacă vreau ceva îmi iese! Îi trebuie monument soțului meu, săracul de el, că mă suportă în fiecare zi, fiindcă nu e ușor cu o femeie ca mine. Când mă apucă dracii aceia de la Oaș nu mai există nimic. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a zis ea la preselecțiile Chefi la cuțite sezonul 10, uimind-o din plin pe Irina Fodor.

 

Cum și-a descoperit Florica Boboi pasiunea pentru bucătărie

 

Finalista a trecut prin multe peripeții până a reușit să își îndeplinească marele vis de a deveni bucătar. Povestea acesteia i-a captivat atât pe cei trei Chefi, cât și pe telespectatori, ajungând până la inimile tuturor. 

„Prima dată am fost la Viena, din Viena am ajuns în Italia și de acolo la Paris. Din lipsa de bani, în 2002 am plecat și am lucrat la seră, la agricultură. Lucram din greu, de la 3 dimineața până la 10-11 seara, cam 20 de ore pe zi ca să se facă banii de chirie și de mâncare și de tot.

Soțul nu s-a regăsit acolo nici cu limba, nici cu lucrul, așa că am plecat în Italia. Acolo am lucrat la curățenie, după care patronii unde lucram la curățenie și-au deschis un restaurant de pește și fructe de mare. Și făcând curățenie pe acolo, bucătarii m-au mai pus una alta să fac și eu mai furam meserie. Și am zis să încerc. Am descoperit pasiunea asta pentru bucătărit și am decis să încerc. Am făcut o școală în Torino, o școală de bucătărie, am și diplomă și am reușit într-un final să încep să lucrez, am luat locul unui bucătar în concediu. Am cerut să-mi mărească salariul și nu au vrut, așa că le-am zis că nu mai lucrez și mă duc în Franța. 

 

„Am ajuns mai puternică mai puternică”

 

Soțul n-o vrut să audă, în Italia era limba mai ușoară. Și m-am încăpățânat și l-am convins până la urmă să vină după mine. Am început de la curățenie, dar apoi m-am ambiționat și am mers să lucrez la restaurant. Prima dată eram pierdută, dar apoi am rămas.

N-a fost deloc ușor, mai ales că au fost sacrificii, se lucra și sâmbăta și duminica. Mai ales că e greu pentru femei în bucătărie, acolo unde în general sunt mai mulți bărbați. Dar am ajuns mai puternică mai puternică. Am ajuns șefa lor, patronilor le-a plăcut mult de mine, am lucrat cinci ani acolo. Acum sunt organizator de evenimente și gătesc. Am propria firmă acum și fac evenimente pentru români”, a zis Florica Boboi la Chefi la cuțite sezonul 10, mândră de ceea ce a realizat.

În semifinala Chefi la cuțite sezonul 10, Florica Boboi a reușit să treacă peste toate cele trei probe cu bine și chiar să devină astfel finalistă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel