Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fiii vrăjitoarei Sidonia, suspectați că ar fi înjunghiat mortal un om, la Padina; Alex Velea, audiat ca martor în acest dosar. Victima era patronul unei firme de pază
WhatsApp
Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un hotel din județul Dâmbovița. Trei bărbați au fost reținuți ulterior și audiați. La audieri ar fi fost și cântărețul Alex Velea, în calitate de martor, potrivit Antena 3 CNN. 
Colaj foto: Captura Antena 3 CNN

Patronul unei firme de pază din Târgovişte, Sorin Anghel, în vârstă de 41 ani ar fi persoana care și-a pierdut viața, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un hotel de patru stele din zona Moroeni - Padina (județul Dâmbovița). Totul s-ar fi întâmplat la o petrecere la care participau și mai mulți artiști, precum Alex Velea, Alina Eremia și Antonia. Crima ar fi avut loc după un conflict spontan iscat între victimă şi trei frați care ar face parte din temuta grupare interlopă Fabian din București.

Gruparea este una dintre cele mai temute din capitală, fiind acuzată de-a lungul timpului de tâlhării, trafic de droguri, prostituție și cămătărie. Clanul este condus de Marin Fabian, soțul vrăjitoarei Sidonia. Toți membrii se aflau aseară la petrecerea în aer liber din Bucegi. După comiterea faptei, suspecții (George-Armando Marin, Laurențiu Marin și Louis Justin Marin) ar fi fugit cu o mașină. Aceștia au fost prinși la vechea cabană "Cuibul cu Dor". În mașină se afla și Sidonia, care a rfi fost de asemenea reținută, potrivit Puterea.ro.

Membrii clanului Fabian, fiii vrăjitoarei Sidonia, ar fi ucis un patron de firmă de pază

 

Sorin Anghel (zis Sârbul), bărbatul ucis, avea 41 de ani și era patronul unei firme de pază din Târgoviște. Avea doi copii minori.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița susţin că cei trei agresori, care au vârste cuprinse între 19 și 32 ani, l-au omorât pe patronul firmei de pază cu 20 lovituri aplicate cu o macetă. 

Anchetatorii afirmă că, în urma primelor verificări, se pare că omorul s-a produs în urma unui conflict spontan.

Cadavrul persoanei decedate a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare.

Sidonia: „Acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii“

 

„Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați.

Vă rog, nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut.

Să vedem care e problema. Ce și cum, chiar nu știu nici eu. Cu copiii n-am mai vorbit, n-am mai avut cum să iau legătura. Vreau să văd despre ce este vorba”, a declarat Sidonia, într-o intervenție telefonică la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel