Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fără prejudecăți și fără haine. Locuitorii unui sat din Spania au pozat nud pentru un calendar. Un om de 100 de ani, printre „modele”
WhatsApp
Dezinvolți și foarte haioși, locuitorii unui sat din Spania au pozat mai mult sau mai puțin nud.
Fără prejudecăți și fără haine. Locuitorii unui sat din Spania au pozat nud pentru un calendar. Un om de 100 de ani, printre „modele”

Calendarul care a rezultat este menit să atragă atenția asupra dificultăților întâmpinate de zonele rurale, ce par să fi fost lăsate în voia sorții de guvern, relatează Știrile PRO TV. Printre „modele” se numără și un bărbat trecut de o sută de ani. Ideea a fost a comunității locale: satul Peña de Zafra de Abajo, din sud-estul Spaniei. Oamenii au aflat întâmplător de un calendar cu nuduri realizat în regiunea lor pentru finanțarea tratamentelor anti-cancer. I-au contactat pe fotografi și au trecut la treabă.

„A fost simplu, nimeni nu s-a jenat. Întrebau doar: 'Ce avem de făcut?'. Mult mai ușor decât, poate, cu modele tinere, care s-ar fi fâstâcit”, a spus Juanjo Ramirez Lopez, fotograf, conform sursei citate.

Când calendarul a ieșit de sub tipar, fotografii au revenit în sat ca să împartă câte un exemplar fiecarui fotomodel. Fără pic de jenă, participanții si-au căutat fiecare pagina și s-au admirat reciproc.

„Da, am participat, cum sa nu?? Pentru o cauză bună, nu regret”, a spus un participant la ședința foto.

 

„E pentru o cauză importantă, soarta satului nostru”

 

N-a zis nu propunerii nici centenarul staului, care a pozat într-o pereche de izmene.

„Am împlinit 100 de ani în mai. Mi-au zis clar ce să fac. De ce nu? Acum e clar că ajungem și la televizor. Cu plosca-n gură”, spune Pedro Sanchez Marcos, cel mai vârstnic participant la ședința foto.

Modelele trecute de prima tinerete au avut chiar idei personale despre postura si decor!

„Nu mi-a fost rușine. Oricum, eram doar eu și fotograful, dar nu mă rușinez de corpul meu. E pentru o cauză importantă, soarta satului nostru. Facem și la anu! Am o mică grădină de legume organice, cresc dovleci, roșii și altele. Așa mi-a venit ideea să mă folosesc de dovleci”, a spus Juan José Pérez, participant la ședința foto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel