Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Familie de români, îngenunchiată de durere: Un tânăr a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un copac
WhatsApp
Un șofer, în vârstă de 21 de ani, a decedat pe drumul Tulcea-Agighiol, după ce a intrat cu mașina într-un copac!
Familie de români, îngenunchiată de durere. Un tânăr a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un copac. Sursa foto. IJP Tulcea

Tragedia s-a produs în noaptea de 26 mai 2023. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 222.

Din primele verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 21 de ani, din județul Tulcea, care conducea un autoturism pe DJ 222, la km 3+850, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore.

Echipajul medical prezent la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare tânărului de 21 de ani, însă, din nefericire, acesta a fost declarat decedat, scrie Ziarul de Tulcea.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

 

Vezi și. Un băiat de 11 ani, a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost lovit de o mașină de poliției în timp ce traversa strada

 

Un băiat de 11 ani se află în stare critică la spital după ce a fost lovit de o dubă a poliției în Lancaster, în noaptea de joi (25 mai).

Poliția din Lancashire răspundea la un apel de urgență când a avut loc coliziunea cu băiatul care traversa Owen Road cu puțin înainte de ora 20:30. Copilul a fost transportat la Royal Lancaster Infirmary în stare critică.

În urma coliziunii, poliția s-a adresat în mod voluntar Biroului independent pentru conduita poliției (IOPC), care a confirmat între timp că investighează problema.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: "Gândurile noastre sunt alături de cei dragi copilului în acest moment. O anchetă este în curs de desfășurare pentru a stabili toate circumstanțele care au dus la coliziune. Am sesizat în mod voluntar Biroul Independent pentru Conduita Poliției (IOPC), așa cum este standard în cazul unui incident de această natură."

Ulterior, IOPC a confirmat că, la aproximativ două ore după coliziune, a deschis o anchetă privind incidentul.

"Am declarat o investigație independentă privind acțiunile poliției din Lancashire înainte de o coliziune rutieră în Owen Road, Lancaster, în jurul orei 20.30 în această seară, în care un copil a fost rănit", au spus ei într-o declarație.

"Înțelegem că o dubă de poliție semnalizată, cu luminile și sirenele pornite, a intrat în coliziune cu un băiat de 11 ani. Am fost anunțați de către poliție la scurt timp după coliziune și am declarat o anchetă la ora 22.37. Anchetatorii IOPC se îndreaptă spre locul faptei și procedura post incident a poliției pentru a începe să adune informații".

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel