Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Explozie în Beirut. Sute de victime în urma deflagrației - VIDEO
WhatsApp
Zeci de oameni au fost răniţi în urma unei explozii de origine necunoscută în portul Beirut, o parte dintre ei fiind îngropaţi sub moloz, a informat Crucea Roşie a Libanului marţi, conform DPA.  
explozie_beirut

Explozia puternică s-a auzit în tot oraşul, provocând panică în capitala libaneză. Ferestre ale unor clădiri din oraş şi de la periferie au fost sparte de forţa deflagraţiei, iar un fum negru s-a ridicat deasupra portului.

Potrivit presei locale, explozia ar fi rezultatul unui incident în portul Beirut. Deflagrația, a cărei origine nu este cunoscută deocamdată, a fost auzită în mai multe sectoare ale orașului. Geamurile a numeroase imobile au fost sparte. Nu se cunoaște deocamdată locul exact al exploziei.

În fața centrului medical Clémenceau, zeci de răniți, printre care și copii, așteptau să fie primiți de doctori. Aproape toate vitrinele magazinelor din cartierele Hamra, Badaro și Hazmieh au fost sparte, la fel ca și geamurile mașinilor. Pe străzi se puteau vedea mașini abandonate, cu airbag-urile deschise. Libanul se confruntă cu cea mai gravă criză economică din ultimele decenii, marcată de o depreciere monetară inedită, o hiperinflație, concedieri masive și restricții bancare drastice, care alimentează de mai multe luni furia socială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel