Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Explozie Beirut. Imaginile TERORII din Liban: Mii de vieți distruse - VIDEO
WhatsApp
Cel puţin zece oameni au murit, iar câteva zeci au fost răniţi în urma dublei explozii produse marţi după-amiază în zona portuară din oraşul Beirut, afirmă surse din cadrul serviciilor medicale, citate de agenţia de presă Reuters. Autorităţile libaneze nu au anunţat deocamdată niciun bilanţ al victimelor.
explozie_beirut_colaj

Numeroase clădiri şi vehicule au suferit daune semnificative în urma dublei explozii din zona portuară a capitalei Libanului. Autorităţile cred că este vorba de un accident produs într-o zonă din port în care erau stocate substanţe pirotehnice. Israelul a transmis că nu este implicat în niciun fel în incidentul din Liban.

Citeste si: Explozie în Beirut. Sute de victime în urma deflagrației - VIDEO

În fața centrului medical Clémenceau, zeci de răniți, printre care și copii, așteptau să fie primiți de doctori. Aproape toate vitrinele magazinelor din cartierele Hamra, Badaro și Hazmieh au fost sparte, la fel ca și geamurile mașinilor. Pe străzi se puteau vedea mașini abandonate, cu airbag-urile deschise. Libanul se confruntă cu cea mai gravă criză economică din ultimele decenii, marcată de o depreciere monetară inedită, o hiperinflație, concedieri masive și restricții bancare drastice, care alimentează de mai multe luni furia socială.1. explozie_l (explozie_liban_colaj.JPG)

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel