Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
El este românul mort după ce s-a prăbușit de la balconul unui hotel din Thailanda: Cunoscut afacerist, „un om normal, cu frică de Dumnezeu“
WhatsApp
Un român și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic în dimineața zilei de vineri, 9 februarie, după ce a căzut de la balconul unui hotel din Pattaya, Thailanda. Bărbatul este Petru Irimia, patronul vilei Anticus, din Constanța și se afla în concediu cu soția, încă dinainte de Crăciun.
Petru Irimia

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul se afla în vacanță cu soția sa în Thailanda, fiind un concediu planificat dinainte de sărbătorile de Crăciun. Incidentul tragic s-a petrecut în Pattaya, unde bărbatul a căzut de la balconul hotelului în care se aflau cazați. Se pare că acesta a suferit un episod de amețeală din cauza unor probleme de sănătate, iar căderea sa nu ar fi fost intenționată.

Vezi și: Un turist român a căzut în gol de pe balconul unui hotel din Thailanda

Evenimentul a fost raportat poliției din Pattaya în jurul orei 9:30 dimineața. Ofițerii de poliție și salvatorii au sosit la locul incidentului, găsind trupul neînsuflețit al victimei în grădina de sub balcon. Bărbatul, îmbrăcat doar în pantaloni scurți negri, a suferit leziuni severe la cap și membre dislocate. Autoritățile au izolat imediat zona și au transportat trupul la un spital local din apropiere. Soția bărbatului era prezentă la locul tragediei și, afectată vizibil de incident, nu a făcut declarații presei.

Potrivit unei angajate a hotelului, care se afla în apropiere de iazul din curte, a auzit un zgomot puternic de deasupra ei și s-a uitat în sus, observând că victima se agăța de balustrada balconului de la etajul 4 înainte de a cădea la pământ. Căderea lui Petru Irimia de la balcon s-ar fi produs din cauza unor probleme de sănătate.

Petru Irimia este un cunoscut om de afaceri din Constanța, unde deține Vila Anticus, care „se află într-o clădire istorică de 100 ani, restaurată în totalitate în anul 2012, prima clădire restaurată în centrul vechi”, după cum reiese din descrierea hotelului. Pe pagina sa de Facebook, Petru Irimia se descrie ca fiind „Un om normal, cu frică de Dumnezeu“. Petru și soția sa, care tocmi celebrase cea de-a 50-a aniversare, au împreună doi fii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel