Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
După 20 de ani în Italia, s-a întors în România. Povestea lui Gabriel (DJ Gabro), un tânăr crescut în Torino
WhatsApp
Gabriel Lăcătușu (DJ Gabro) este invitatul ediției de astăzi a emisiunii Departe de România, difuzată începând cu ora 14.00 pe ȘtiriDiaspora, DCNews și DCNews TV.
Gabriel Lăcătușu, invitatul zilei la emisiunea Departe de România

În ediția de astăzi a emisiunii Departe de România vom afla povestea unui tânăr român care, după 18 ani în Torino, a ales să se întoarcă în România. Gabriel Lăcătușu a plecat cu familia în Italia când avea numai 11 ani, însă viața i-a rezervat o altă cale, iar acum s-a întors să trăiască în România și să-și facă un rost aici.

După ani în care țara noastră s-a confruntat cu fenomenul migrației, iată că încet încet descoperim tineri crescuți în diaspora care sunt interesați de România. 

Astăzi aflăm cum e privită România în diasporă prin ochii lui Gabriel Lăcătușu (DJ Gabro) și tragem și câteva concluzii cu privire la șansele de reușită în afaceri în cele două țări.

VIDEO

 

Departe de România, o emisiune cu și despre românii din diaspora

 

Emisiunea "Departe de România", moderată de Gabriel Nuță-Stoica, reprezintă o evoluție naturală a conținutului cu care v-am obișnuit, fiind în primul în rând o emisiune cu și despre românii din afara granițelor țării. În fiecare săptămână vom descoperi povești interesante ale românilor stabiliți în străinătate. Vom vorbi despre aspecte din viața de zi cu zi, probleme de integrare, provocări, dar și despre bucurii și împliniri. Totodată, vom încerca să aflăm ce mai înseamnă România pentru românii din diaspora: "acasă" sau doar țara de origine.
Pe lângă poveștile românilor stabiliți în afara granițelor, în cadrul emisiunii sunt uneori invitați și oficiali ai statului sau lideri politici care ne oferă informații relevante pentru cei din diaspora. 

Emisiunea "Departe de România" se difuzează duminica, începând cu ora 14.00, pe site-ul ȘtiriDiaspora, canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul "Like" și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Site: https://www.stiridiaspora.ro/ 
YouTube: https://www.youtube.com/@stiridiaspora9142 
Facebook: https://www.facebook.com/stiridiaspora.ro  
TikTok: https://www.tiktok.com/@stiridiaspora.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel