Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dulciuri expirate pentru copii la un festival românesc de la Roma. Magazinele au vrut să scape de produsele nevândute
WhatsApp
La un festival românesc care a avut loc la Roma s-au servit invitaților pufuleți, prăjituri și alte produse de patiserie cu termenul de garanție expirat, informează Gazeta Românească. 

Un spectacol destinat comunității românești a avut loc la Roma, unde s-au oferit pufuleți, prăjituri și produse de patiserie ambalate. Cu toate acestea, părinții prezenți, alături cu copiii lor, au fost șocați să descopere că produsele oferite de organizatori aveau un gust ciudat, iar termenul de valabilitate era expirat. 

Unii dintre participanți povestesc că "gustările" sunt oferite de magazinele românești care vor astfel să scape de produsele care nu s-au vândut și au ieșit din termenul de valabilitate. Acestea trebuie distruse, ceea ce necesită costuri suplimentare, astfel că probabil pentru micii antreprenori a fost o bună ocazie să scape de astfel de produse. 

Mărturiile participanților

 

Evenimentul în care au avut loc aceste lucruri revoltătoare s-a desfășurat la Roma, pe data de 4 iunie.

Unii dintre copii au gustat din produsele oferite și s-au plâns de gustul ciudat al pufuleților, de exemplu. A fost momentul în care unii dintre părinți au verificat valabilitate produselor: surpriză, acesta erau expirate. 

”Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva. Magazinele românești care nu reușesc să vândă produsele în termenul de valabilitate le dau cu prețuri mai mici sau le fac cadou și apoi Dumnezeu știe cum le decontează. Important e să scape de ele și să nu le arunce. Dar cum să dai așa ceva la copii?”, se întreabă unul dintre părinți. 

”Copilul a gustat din pufuleți și i-a scuipat imediat, mi-a spus că sunt amari. Am gustat și eu și aveau clar un gust ciudat. I-am aruncat imediat. Îmi pare rău că nu am ținut ambalajul”, au povestit doi participanți pentru Gazeta Românească. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel