Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dublă tragedie într-o familie din Vâlcea: Și-au găsit fiica spânzurată, apoi și-au pierdut băiatul de 4 ani în accident de mașină
WhatsApp
Tragedie fără margini pentru familia Denisei, fata găsită moartă în pădure, în comuna Oteşani din judeţul Vâlcea. La un an de la moartea fetei, fratele Denisei a murit într-un cumplit accident rutier.

La un an de la moartea Denisei, familia ei trece printr-o nouă tragedie. În vârstă de numai patru ani, fratele Denisei a fost lovit de o maşină, în urmă cu câteva zile, înainte de Paşte.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Micuţul a fost condus pe ultimul drum, astăzi, potrivit Antena 3.

Mama copilului a fost şi ea rănită în accidentul produs chiar în faţa casei. Un tânăr de 18 ani, din Râmnicu Vâlcea, l-a lovit cu maşina pe copilul care ar fi ajuns pe şosea, iar pentru a evita impactul a tras de volan şi l-a lovit atât pe copil, cât şi pe mama acestuia.

Femeia a ajuns la spital cu numeroase răni, însă a supravieţuit.

Denisa a fost găsită spânzurată în pădurea de lângă casă

 

În urmă cu un an, pe 9 mai 2020, Denisa Unchiaşu și-a anunțat părinții că pleacă la magazin să își cumpere o înghețată, însă a ajuns la o petrecere pe un deal din sat, alături de cea mai bună prietenă, dar și de patru bărbați.

După petrecere, fata în vârstă de 15 ani, care învăța foarte bine și intrase la liceu cu media 9,60, nu a mai fost văzută de nimeni și nici nu s-a întors acasă.

Vineri, 15 mai 2020, Denisa a fost găsită spânzurată în pădurea de lângă casă.

Denisa, sau Suzy, aşa cum era ea cunoscută de familie şi prieteni, şi-ar fi pus capăt zilelor, aşa cum susţin poliţiştii şi procurorii care au anchetat moartea ei, după ce, în seara în care a fost văzută pentru ultima dată, s-a dezbrăcat şi a făcut striptease în faţa prietenilor ei.

Surse din anchetă au dezvăluit că fata trăia o viață de coșmar.

"Vecinii au povestit că era crunt bătută. Toată lumea ştia. Părinţii justificau acest lucru prin faptul că era o cauză pierdută... Prietenelor ei le-a povestit că a fost violată de tată. Acasă, dormeau toţi într-un singur pat...”, au declarat sursele citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel