Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Drulă acuză PNL că a vrut s-o înregimenteze cu forța pe Elena Lasconi. Ciolacu, "vizite" cu intenții ascunse la primarii USR
WhatsApp
Cătălin Drulă spune că PNL și PSD pun o presiune foarte mare pe primarii USR pe care ar dori să-i înregimenteze în partidele lor. 
Cătălin Drulă, președintele USR

Întrebat dacă îi este teamă că Elena Lasconi va părăsi USR-ul pentru un alt partid, în urma tensiunilor dintre ei, Drulă spune că au fost niște discuții interne și acuză PNL că a pus foarte mare presiune pe primărița de la Câmpulung. Drulă spune că Alina Gorghiu ar fi intervenit pentru a o lua pe Lasconi la PNL. 

"Sunt discuții ale noastre. Ce pot să vă spun este că Elena Lasconi a fost hărțuită de PNL și am fost alături de ea. Este un bulevard  important cu un nume mai atipic la Câmpulung, se numește bulevardul Pardon. Este axa principală. Era un proiect foarte frumos pe care-l implementa și a venit Alina Gorghiu, l-a pus pe prefect să atace și să blocheze proiectul care era pe la 90% și mă uitam câtă răutate poate să fie. A declarat și Elena Lasconi, cu toate instituțiile de control, cu hărțuire, practic pe ideea 'dacă nu ești cu noi, te distrugem'", a spus Cătălin Drulă la B1 Tv.

Drulă: "Ciolacu ori le promite ori îi amenință"

 

De asemenea, președintele USR spune că Marcel Ciolacu le face anumite "vizite" primarilor USR pe care ar dori să-i convingă să migreze către PSD. 

"Domnul Ciolacu a fost în birou la primarii noștri și ori le-a promis, ori i-a amenințat. Da, domnul Ciolacu personal. Eu nu folosesc un eufemism aici: Marcel Ion Ciolacu de la Buzău a fost în birouri unde a discutat cu primari USR-iști pentru că a făcut obsesie pentru că nu a putut să-i ia: Coliban e încă în USR, Fritz e aici, doamna Lasconi e alături de noi. Ei au făcut o obsesie, exact ca mafia. De ce? Dacă un băcan sau un frizer admirat ajung să plătească taxa de protecție, înseamnă că nu are rost să le reziști pentru că toată lumea trebuie să le plătească, altfel primești un glonț în cap, politic vorbind. La cum alunecă democrația în România... Vă aduc aminte că ultimul care a spus că opoziția nu are voie să existe a fost Adrian Năstase, de-asta vă dau exemplul ăsta. Ei sunt acum consternați: au practic prada în mână și ne strică Drulă și cu ăștia de la Dreapta Unită planurile. Ei spun că le lipsesc câteva luni, să ajungă Marcel președinte, să împartă, să facă guvernul cum vor ei. Dar uite că nouă ne pasă și nu-i lăsam," a mai spus Cătălin Drulă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel