Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Droguri la festivalurile din Mamaia şi Costineşti : 143 de persoane depistate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai
WhatsApp
Peste 140 de persoane au fost depistate cu droguri asupra lor de către jandarmi, la două festivaluri de amploare desfăşurate în staţiunile Mamaia şi Costineşti, în minivacanţa de 1 Mai. 

Gruparea Mobilă de Jandarmi "Tomis" Constanţa a informat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că la cele două festivaluri, cu peste 85.000 de participanţi, jandarmii au găsit substanţe interzise asupra a 143 de persoane.

"Prin măsurile active de verificare adoptate, au fost oprite din a participa la evenimente un număr de 143 de persoane asupra cărora au fost depistate substanţe care prezentau suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanţe interzise. Menţionăm că celor 143 de persoane depistate le-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe psihotrope, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor", reiese din comunicat.

De asemenea, urmare a celor depistate pe timpul desfăşurării festivalurilor, efective din cadrul structurii de acţiuni speciale a Grupării Mobile au asigurat protecţia procurorilor D.I.I.C.O.T. Constanţa şi a lucrătorilor B.C.C.O. Constanţa pe timpul puneri în aplicare a trei mandate de percheziţie domiciliară.

Totodată, alături de lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, jandarmii Grupării Mobile au participat la constatarea a cinci fapte de natură penală pentru violenţă domestică, deţinere de substanţe interzise şi înşelăciune cu brăţări de acces la festivalul desfăşurat în Costineşti.

În ceea ce priveşte sancţiunile contravenţionale, jandarmii au dat 12 amenzi în valoare totală de 12.500 lei şi un avertisment persoanelor care au încălcat normele de convieţuire socială. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel