Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dorel, românul dispărut în ultima zi din ianuarie când era în drum spre țară, murise în accident în acea zi: Bărbatul a ajuns în România în coșciug
WhatsApp
Deznodământ trist în cazul dispariției lui Dorel Văduva, un român în vârstă de 44 de ani despre care familia sa nu mai știa nimic din 31 ianuarie. Românul fusese ultim dată văzut în Loreto Aprutino, o localitate din Italia, iar familia știa că se îndrepta spre România. Din păcate, în aceeași zi, românul a fost victima unui accident mortal. Dorel a ajuns acasă săptămâna aceasta, dar numai pentru a-și dormi somnul de veci.

Dorel Văduva a fost văzut ultima dată pe 31 ianuarie în Loreto Aprutino. Dispariția sa a stârnit îngrijorare printre cei dragi, mai ales că telefonul său fusese închis sau descărcat atunci când mama lui a încercat să îl sune seara. Familia nu și-a putut explica dispariția sa. Dorel era singur, însă de mama sa era foarte apropiat. El are, de asemenea, o fiică care nu locuiește cu el, ci cu fosta sa soție, de care era separat.

Familia a alertat imediat autoritățile, iar căutările au început imediat, inclusiv cu utilizarea elicopterului, însă fără succes, în primă instanță.

Vezi mai multe: Român de 44 ani, dispărut fără urmă în Italia. A spus că pleacă în România, dar nu se mai știe nimic de el de câteva zile

Românul lucra ca muncitor la o firmă din Loreto și locuia în Passo Cordone. Înainte de dispariție, Dorel Văduva planificase o întâlnire cu un prieten din Pescara. El i-ar fi spus acestuia că urma să se întoarcă în țară pentru a lucra cu un văr care are o firmă de eliminare a materialelor feroase. Au convenit că înainte de a pleca se vor întâlni din nou pentru a-și lua rămas bun.

2. -imagine fara descriere- (dorel-vaduva_56537700.PNG)

Însă, din păcate, aceste planuri nu s-au mai concretizat. Autoritățile au demarat căutări extinse, încercând să strângă orice informație care ar putea duce la găsirea lui.

Ulterior, s-a aflat că Dorel Văduva fusese implicat într-un tragic accident, iar mașina sa distrusă a fost găsită în urma unei alerte date de un cetățean care tăia lemne în apropiere. Așadar, misterul dispariției lui Dorel a fost elucidat, însă tristețea nu a făcut decât să se adâncească. În interiorul mașinii a fost descoperit trupul neînsuflețit al lui Dorel.

3. -imagine fara descriere- (auto-vaduva-dorel-1_30133900.jpg)

Bărbatul a fost găsit în autoturismul Audi, aceeași mașină cu care se presupune că bărbatul de 44 de ani ar fi plecat de acasă, nu departe de locul în care a fost văzut ultima dată. Primarul din Loreto, Renato Mariotti, a confirmat tragedia. 

Bărbatul a fost victima unui accident. Mașina a ieșit de pe șosea și a căzut într-o prăpastie, într-o zonă greu accesibilă. Căutările bărbatului, care au început imediat după ce familia sa a depus o plângere, au continuat timp de mai multe zile, dar nu au dat niciun rezultat. Se pare că autoturismul său a alunecat peste 200 de metri într-o râpă, pe sensul opun de mers, ajungând într-o zonă cu vegetație bogată, unde a fost depistată cu greu. Sâmbătă după amiază mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului pentru a recupera cadavrul și mașina.

Săptămâna aceasta, trupul său neînsuflețit a ajuns înapoi în România, pentru înmormânare. După efectuarea autopsiei, trupul neînsuflețit al lui Dorel Vaduva, în vârstă de 44 de ani, a fost restituit familiei sale ieri. Autopsia a confirmat că bărbatul și-a găsit sfârșitul în momentul producerii accidentului, potrivit Il Centro.

 

------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel