Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doliu în PNL. A murit primarul comunei Adamclisi din județul Constanța: „Dumnezeu a ales ca eu să trec peste această cumpănă“
WhatsApp
Dorina Cicilia Șerbănescu, primarul comunei Adamclisi din județul Constanța a decedat în urmă cu câteva ore. Ea suferea de afecțiuni cardiologice, iar în urmă cu două zile relata prin ce a trecut, însă era optimistă. Vestea morții ei a venit ca un fulger pentru toți cei care o cunoșteau.
Dorina Cicilia Șerbănescu

Doliu în PNL! Dorina Cicilia Şerbănescu, primar la al doilea mandat în comuna Adamclisi, a decedat.

Cicilia Şerbănescu ar fi suferit un infarct în urmă cu câteva zile şi a ajuns de urgenţă la spital, însă aseara medicii nu au reuşit să o salveze. Primăriţa de la Adamclisi trecuse printr-o intervenţie chirurgicală pe cord şi părea să se simtă bine.

„În urmă cu două zile inima mea mi-a făcut probleme, dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres, odihnă mai puțină. Dar Dumnezeu a ales că eu să trec peste această cumpănă și să mă simt bine. Nu pot să descriu în cuvinte cât sprijin am primit din partea colegilor, prietenilor, și întregului personal medical începând cu doamnele din Adamclisi, personalul celor 2 ambulanțe, medicilor și personalului medical din Spitalul Județean, mii de mulțumiri!

Însă, alături de voi toți, familia mea a fost tot ce am avut și voi avea mai de preț. Au fost sprijinul meu necontenit și speranța mea de viață!

Eu îi mulțumesc din suflet Domnului pentru că a avut grijă de mine prin medici, familie, mulțumesc preoților pentru rugăciuni, tuturor prietenilor.

Vă doresc tuturor multă sănătate, și vă mulțumesc anticipat pentru gândurile bune pe care le aveți pentru mine. Dumnezeu să ne aibă în pază!“, spunea Dorina Cicilia Șerbănescu în urmă cu două zile.

Dorina Cicilia Şerbănescu, primarul comunei Adamclisi din județul Constanța, a murit

 

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a transmis că este alături de familia greu încercată a regretatei colege şi prietene,  Dorina Cicilia Şerbănescu.

„Primar al  comunei Adamclisi, profesor şi inginer agronom, Dora a reuşit să schimbe faţa localităţii prin iubirea pentru comunitate, devotamentul si eforturile de multe ori supraomeneşti. Vestea trecerii ei la cele veşnice a căzut ca un trăsnet peste noi toţi. Dora a fost in primul rand un om extraordinar si va rămâne in inimile tuturor celor ce au cunoscut-o.  

Condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, spun cei din PNL Constanţa.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel