Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români prinși în Ungaria cu 23 de migranți înghesuiți într-o dubă
WhatsApp
Poliția județului Tolna, din Ungaria, în cooperare cu ofițerii NAV, a arestat pe doi bărbați români și 23 de migranți, care pretindeau că sunt cetățeni sirieni, pe autostrada M6.

Patrulele Subdiviziunii de Autostrăzi Bátaszéki - în cooperare cu Biroul Național de Taxe și Vamă - au verificat o dubiță înmatriculată în România în zona de odihnă Fácánkerti de pe autostrada M6 spre Budapesta, în apropiere de kilometrul 134, la 28 mai, la ora 18:45.

Autovehiculul era condus de un bărbat român, iar alături de acesta se afla un alt cetățean român. Cei doi bărbați transportau 23 de pasageri în compartimentul de bagaje al camionului, care s-au identificat ca fiind cetățeni sirieni.

Străinii nu și-au putut dovedi identitatea sau legalitatea șederii lor în Ungaria. După ce vor fi intervievați, migranții ilegali vor fi escortați înapoi la punctul de trecere a frontierei de securitate temporară, în conformitate cu legislația maghiară în vigoare. Inspectoratul Județean de Poliție Tolna a inițiat urmărirea penală împotriva celor doi contrabandiști români, informează poliția maghiară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel