Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români care veneau din Marea Britanie, jefuiți în Cehia de falși polițiști: Au rămas fără dubă și fără mii de euro - VIDEO/FOTO
WhatsApp
Doi români care călătoreau cu o dubă pe D1, în regiunea Brno din Cehia, au fost victimele unui „control“ al poliției. Totul s-a petrecut în a doua jumătate a lunii ianuarie. Mai întâi au fost opriți de o altă dubă cu girofaruri de avertizare, apoi bărbații care pretindeau că îi verifică le-au luat banii și au plecat cu mașina. Polițiștii adevărați caută acum martori. 

Doi români se întorceau din Marea Britanie când au trecut cu furgoneta lor Mercedes pe lângă o altă furgonetă Volkswagen care avea lumini de avertizare albastre. Românii au interpretat acest lucru ca pe un semnal al poliției și au oprit pe banda de parcare. Evenimentele s-au petrecut vineri, 20 ianuarie, în jurul orei 21.30, la kilometrul 174 al D1, în apropiere de satul Říčky din regiunea Brno.

"Trei civili au coborât din vehiculul, care avea probabil o plăcuță de înmatriculare austriacă, și au spus că era un control de rutină. Cu toate acestea, a urmat un curs foarte ciudat. Unul dintre bărbații vorbitori de limba engleză nu a ascuns faptul că avea un pistol la brâu", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Bohumil Malášek.

2. -imagine fara descriere- (duba-romani-cehia.PNG)

Duba unor români, care veneau din Marea Britanie, jefuită în Cehia de un echipaj de falși polițiști



Hoții au luat din buzunarul unuia dintre șoferii români euro și lire sterline, în valoare totală de aproape 150.000 de coroane (peste 6.300 de euro). Doi dintre falșii polițiști au plecat apoi cu duba pe care o supuseseră falsului control, în timp ce al treilea i-a urmărit cu mașina din care au coborât.

"Bărbații agresați au fugit apoi la un punct de apel de urgență SOS din apropiere și au raportat cazul polițiștilor. În timpul anchetei, au descoperit că autorii au părăsit autostrada cu furgoneta Mercedes la ieșirea din Ostrovačice și au parcat vehiculul în apropiere de Veverské Knínice", a relatat Malášek, citat de idnes.cz.

3. -imagine fara descriere- (duba-romni-marea-britanie-jefuita-cz.PNG)

Falșii polițiști le-au furat românilor banii din buzunare

 

Hoți care s-au dat drept polițiști au jefuit șoferi români pe autostrada D1 și au plecat cu duba lor. Apoi au parcat-o în apropiere de Veverské Knínice.

Detectivii caută acum martori care au înregistrat incidentul sau conducerea celor două camionete în apropiere de Ostrovačice și Veverské Knínice. Imaginile de la camerele de la bord ar putea fi, de asemenea, utile.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel