Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români au murit şi alți patru au fost răniți într-un grav accident rutier pe DN 29A
WhatsApp
Un accident rutier soldat cu decesul a două persoane şi rănirea altor patru a avut loc joi pe drumul naţional DN 29A, la ieşirea din municipiul Botoşani spre Suceava, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit oficialului IPJ, accidentul s-a produs ca urmare a faptului că şoferul unui autoturism nu s-a asigurat în momentul efectuării unu viraj la stânga, maşina acestuia fiind lovită violent de un alt autoturism. Persoanele decedate sunt două femei, una de 54 de ani, iar cealaltă de 21 de ani, care se aflau în autoturismul care a efectuat manevra neregulamentară.

De asemenea, au fost rănite alte două persoane din maşina care a efectuat virajul la stânga, dar şi şoferul şi pasagerul din maşina care circula regulamentar. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu, susţine că la faţa locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi şi Botoşani cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare, ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD şi ambulanta SMURD, dar şi două echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel