Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi frați au dispărut după ce au plecat de la școală. Andreea Cristina și Marius Andrei nu s-au mai întors acasă
WhatsApp
Doi frați din Craiova au fost dați dispăruți. Aceștia nu s-au mai întors acasă. 

Poliția din Craiova este în alertă și continuă căutările pentru a da de urma a doi frați, în vârstă de 13 și 11 ani, care nu s-au mai întors acasă după ce au plecat de la școală. Evenimentul a fost raportat de mama celor doi copii, care a alertat autoritățile pe 30 septembrie, în jurul orei 15:20. Familia celor doi copii a apelat Secția 2 Poliție Craiova.

Conform declarațiilor acesteia, copiii, Andreea-Cristina Ilie, de 13 ani, și Marius-Andrei Ilie, de 11 ani, au părăsit voluntar unitatea de învățământ imediat după terminarea orelor de curs, însă nu s-au mai întors la domiciliu, lucru care a declanșat îngrijorarea familiei. Fără alte piste cu privire la direcția în care s-ar fi îndreptat cei doi minori, poliția a demarat imediat procedurile de căutare.

Semnalmente Andreea-Cristina Ilie și Marius Andrei Ilie

 

La momentul dispariției, Andreea-Cristina Ilie era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de trening de culoare bej, un tricou alb și purta adidași albi. 

În același timp, fratele său, Marius-Andrei Ilie, a fost văzut ultima dată purtând pantaloni de trening de culoare gri, o bluză de trening tot de culoare gri și adidași albi. Băiatul ar avea înălțimea de aproximativ 1,40 metri, greutatea de 40 de kilograme, ochii verzi și părul șaten, scurt. 

Autoritățile din Craiova au mobilizat resurse semnificative în căutarea celor doi frați, apelând totodată și la sprijinul publicului larg. Oricine deține informații care ar putea ajuta la localizarea copiilor este rugat să contacteze de urgență Poliția prin numărul unic 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție. Orice detaliu, oricât de nesemnificativ ar părea, poate fi crucial în această situație critică, în care fiecare oră contează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel