Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DOCUMENT. Raportul INML, PUBLICAT. Cumpănaşu: "Aţi înţeles, măi, LIGHIOANE MICI? Şi-au BĂTUT JOC de noi!"
WhatsApp
Alexandru Cumpănaşu a publicat raportul integral al Ministerului Sănătăţii cu privire la activitatea INML în cazul de la Caracal. Unchiul Alexandrei Măceşanu a precizat motivele care au stat în spatele cererii sale şi le-a răspuns celor care l-au criticat în aceste zile numindu-i "lighioane mici". Cumpănaşu a mai precizat că raportul conţine şi aspecte confidenţiale din cadrul anchetei pe care el nu le-a cerut. În urma datelor din acest raport, unchiul ALexandrei Măceşanu a hotărât să dea în judecată angajaţii INML. Vezi FOTO în galerie cu raportul integral.

"RAPORTUL CORPULUI DE CONTROL al Ministrului Sanatatii. In urma solicitarii depusa de mine miercuri a rezultat un raport pe care il fac public in integralitate fiind un document public. Alexandra merita macar atat respect din partea statului roman, sa se stabileasca ADEVARUL despre cine a rapit-o, a violat-o si a chinuit-o in ultimul hal. Iar pe de alta parte ADEVARUL despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos (prin o parte din oamenii sai) inaceasta ancheta.

Si fiecare in parte SA RASPUNDA pt greseli sau complicitate. Voi depune luni si plangere penala fata de angajatii INML care si-au batut joc de NOI toti in aceasta perioada prin scurgerile de informatii false pornind de la raportul de astazi. De ce mi-a fost furnizat mie? Ei bine pt toti cretinii si agentii electorali care in loc sa afle adevarul se preocupa sa acopere institutiile si sa ma blocheze le spun atat: EU am fost petentul. Si AM CERUT sa mi se comunice in scris rezultatul la petitia mea.

Mai mult suntem PARTE VATAMATA. Ati inteles mai lighioane mici cu site-uri si fb anonime ce executati ordine de la clanurile politice si institutionale?! P.S.: Raportul este mai complex si vizeaza si aspecte confidentiale din ancheta pe care NU i le-am cerut doamnei ministru. Insa ii multumesc pt rapiditatea cu care a actionat!!!", a scris Alexandru Cumpănaşu, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel