Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Diamond Princess, nava morții: Un fost pasager a murit din cauza CORONAVIRUSULUI. Alte 57 de noi cazuri de îmbolnăviri
WhatsApp
 Încă 57 de oameni, 55 de membri ai echipajului şi doi pasageri, au fost infectaţi cu noul coronavirus la bordul vasului Diamond Princess. 
sursa foto:  Singapore Cruise Society / Facebook

În total, 691 de persoane s-au îmbolnăvit pe vasul de croazieră, iar trei dintre ei au decedat. Pe vas se află în continuare nouă români, membri ai echipajului.

57 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate la bordul navei de croazieră Diamond Princess, ancorată în portul Yokohama.

Este vorba despre 55 de membri ai echipajului şi de doi pasageri, a explicat ministrul japonez al Sănătăţii, Katsunobo Kato.

Bilanţul persoanelor infectate de pe Diamond Princess a urcat astfel la 691, adică aproape o cincime din numărul total de oameni aflaţi iniţial la bordul navei, 3.711.

Anunţul ministrului japonez al Sănătăţii a venit la scurt timp după ce încă un fost pasager al vasului, al treilea, a murit. Este vorba despre un bărbat japonez trecut de 80 de ani.

La bordul vasului Diamond Princess se află încă nouă români, membri ai echipajului, care nu au solicitat repatrierea, informează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel