Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Detalii înfiorătoare despre crima care a șocat Italia: Un român și-a omorât soția și apoi s-a sinucis. „Țipete inumane, apoi tăcere”
WhatsApp
Cadavrele celor două victime, un soț și o soție, ambii români, în vârstă de 50 de ani, au fost găsite în bucătărie, unul peste celălalt. Vecinii spun că au auzit țipete timp de 10 minute.

În această dimineață, un soț și o soție, în vârstă de 50 de ani din România, au fost găsiți morți într-o casă din Via Tagliamento. Potrivit celor confirmate, a fost vorba de o crimă urmată de sinucidere: la sfârșitul unei discuții, bărbatul a ucis-o pe femeie, apoi s-a sinucis. Alarma a fost dată de vecini, care au auzit țipete "inumane". Pe lângă carabinieri și 118, la fața locului au intervenit și pompierii din Pescara.

Cele două victime sunt un soț și o soție, ambii în vârstă de 50 de ani, originari din România, care locuiau în Italia de 15 ani. Cadavrele lor au fost găsite în bucătărie, unul peste altul. Nu este clar în acest moment cine a acționat primul. Dar amândoi au răni prin înjunghiere. Cei doi au un fiu în vârstă de 11 ani, care se afla la școală în acel moment. Abia după ce și-au dus fiul la școală s-a declanșat drama. După încă o ceartă furioasă, bărbatul și-ar fi ucis soția și apoi s-a sinucis.

 

Vezi și: Italia. Un român și-a omorât soția și apoi s-a sinucis. Cadavrele, găsite unul peste altul în bucătărie. Un copil de 10 ani a rămas orfan - VIDEO

 

Detalii înfiorătoare despre crima între români care a șocat Italia:


O ceartă care a durat aproximativ zece minute, țipete "inumane", o siluetă în spatele ferestrei și ceva care se prăbușește. Și, în sfârșit, tăcere. Acestea sunt momentele care au precedat crima urmată de sinucidere, care a avut loc în această dimineață în Montesilvano, în via Tagliamento. Scenele au fost descrise de vecinii cuplului, care au încercat să îi sune pe cei doi soți, dar nu au primit niciun răspuns și au lansat alarma.

În afara casei, care se află pe o stradă mică de câteva sute de metri, unde toată lumea se cunoaște, vecinii îi descriu pe soții români ca fiind "oameni buni, serioși, mereu serviabili și apreciați de toată lumea". Potrivit celor care i-au cunoscut, el lucra ca zidar, iar ea se mulțumea cu treburi mărunte prin casă, potrivit Il Pescara.

"Primul gând a fost pentru fiul lor, pentru că nu știam dacă era acasă sau nu. Ne-am temut că au comis vreun gest extrem. L-am căutat, dar din fericire nu l-am găsit acasă. Apoi am aflat că era la școală",  au descris salvatorii și carabinierii primele momente din interiorul casei din via Tagliamento. Copilul a fost încredințat acum serviciilor sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel