Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Descoperire macabră pe o stradă din Torino: Cadavrul unui afacerist dispărut, găsit în portbagajul unei mașini parcate 
WhatsApp
Cadavrul bărbatului care a fost găsit aseară, în portbagajul unei mașini parcate pe o stradă din Torino, în cartierul Aurora, a fost identificat. Fosta sa soție a fost cea care a anunțat dispariția. Alarma a fost dată de unii locuitori din cauza mirosului neplăcut. Este vorba despre un antreprenor în vârstă de 56 de ani din Castagneto Po (Torino).
Zona în care a fost descoperit cadavrul (Foto: ANSA)

Bărbatul, Marco Conforti, era proprietarul unei școli de șoferi cu mai multe locații în zona Chivassese. Mașina în care a fost găsit cadavrul în portbagaj, un SUV Range Rover, este înregistrată pe numele său. Conforti era foarte cunoscut în Settimo Torinese, unde locuiesc rudele sale, și în Chivasso, tot în zona Torino.

Fosta soție a lui Conforti a anunțat dispariția acestuia în urmă cu câteva zile. Alarma a fost dată de unii locuitori îngrijorați de mirosul neplăcut. În jurul mașinii existau pete de sânge. 

Tentativă de furt fix cu o zi înainte de a fi găsit

 

Fosta soție a antreprenorului s-a îngrijorat în momentul în care nu i-a văzut mașina, un SUV Range Rover, parcată în fața casei bărbatului, în Castagneto Po, pe 26 mai, și a anunțat dispariția acestuia. De asemenea, femeia ar fi localizat mașina bărbatului, prin intermediul unei aplicații, în zona în care a fost găsită ulterior.

Cu o zi înainte ca trupul să fie găsit în portbagaj, a avut loc o tentativă de furt, dar alarma mașinii s-a declanșat. Locuitorii au observat atunci mașina și câteva pete de sânge pe asfalt.

Ancheta este coordonată de procurorul Antonella Barbera de la Parchetul din Torino, potrivit agenției ANSA.

 

-----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel