Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UPDATE. Descoperire macabră în județul Argeș: A fost găsită o bucată dintr-un braț uman
WhatsApp
O bucată dintr-un braț uman a fost găsită în localitatea argeșeană Dragoslavele.
Rețea infracțională descoperită în Centrul Vechi din Capitală: Barmanii și ospătarii unor cluburi jefuiau turiști străini

În localitatea Dragoslavele din județul Argeș, a fost găsită o bucată de braț uman, conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN.

Primele date indică faptul că fragmentul de mână a fost expus în apă pentru o perioadă semnificativă și, în mod aparent, ipoteza inițială sugerează că acesta ar putea fi rezultatul unui atac al animalelor sălbatice, mai degrabă decât rezultatul unei infracțiuni.

La locul incidentului se află echipa de criminaliști care efectuează verificări amănunțite. În plus, a fost cerută intervenția unei echipe Salvamont Argeș.

Poliția Argeș a emis o solicitare pentru unitățile canine Salvamont.

În acțiune participă și câini specializați, aduși de la Centrul Chinologic al Ministerului Afacerilor Interne din Sibiu. 

„La data de 08.12.2023, în jurul orei 23.50, în zona nelocuită a comunei Dragoslavele, de-a lungul DJ 725, în proximitatea râului Dâmbovița, a fost descoperit un fragment de membru uman superior drept. Fragmentul prezintă leziuni sugestive de mușcături de animale.

Investigațiile continuă în vederea găsirii restului cadavrului, identificării persoanei decedate și stabilirii circumstanțelor în care a avut loc decesul. Un dosar penal a fost deschis sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis polițiștii argeșeni.

 

UPDATE

Mâna de om găsită în noaptea de vineri spre sâmbătă pe raza comunei Dragoslavele, județul Argeș, în apropierea râului Dâmbovița, îi aparține unui bărbat de 53 de ani din București, au stabilit polițiștii după analizarea amprentelor.

„În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, și a implementării acestora în baza de date, polițiștii au reușit identificarea persoanei careia îi aparține, respectiv un barbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București”, a transmis sâmbătă după-amiaza IPJ Argeș.

De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale.

Cercetările în acest caz continuă pentru identificarea restului cadavrului, iar polițiștii au extins verificările și în localitățile unde persoana a avut domiciliul anterior.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel