Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai, ULTIMA APARIȚIE: „EU am dat TOT Realității TV! Mai sunt și altfel de mari IUBIRI“
WhatsApp
Denise Rifai a anunțat că emisiunea din această seară va fi ultima sa apariție de la Realitatea Tv.

Denise Rifai a anunțat în aceasă seară, în debutul emisiunii Legile Puterii pe care o moderează la Relitatea Tv, că aceasta va fi ultima sa apariție în acest format tv.

„CNA a votat să nu mai prelungească licența de emisie. Mâine va fi ultima zi de emisie. Realitatea TV este așa cum ar fi România noastră. A rezistat multor cabinete de conducere, multor structuri de acționariat. Acolo sus, în redacție, dincolo de ce se vede, dincolo de mine, sunt niște oameni minunați. Echipa mea. Realitatea TV mi-a dat tot! Și eu am dat tot Realității TV! Iată că mai sunt și altfel de mari iubiri pe care le poate simți cineva! Sper că cineva va reuși să salveze acest brand”, a zis Denise Rifai înainte de a începe dezbaterea televizată.

Începând din această seară de la ora 23.59, Realitatea Tv nu mai are dreptul de a emite, după ce CNA nu a admis, ieri, cererea de prelungire a valabilității licenței audiovizuale Realitatea TV. Programele Realitatea Tv vor continua pe Realitatea PLUS, după cum a anunțat astăzi Cozmin Gușă, acționarul principal al societății care deține postul tv.

Citește și: RĂSTURNARE de situație: Realitatea TV NU dispare. Realitatea PLUS preia toată grila

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel